Proč není Punisher členem The Defenders?

Proč není Punisher členem The Defenders? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Šéf televizní sekce Marvelu vysvětluje, proč Frank Castle jede svoji sólovou dráhu.

Nejnovější verze Punishera, kterého ztvárnil Jon Bernthal, je již nyní napevno součástí MCU. Objevil se poprvé ve druhé sérii Daredevila a získal takovou popularitu, díky které dostane letos na podzim svůj vlastní sólový seriál mezi ostatními marvelovskými seriály na Netflixu. Na uplynulém Comic Conu v San Diegu byla o seriálu řeč a dokonce byl vypuštěn první teaser, který však mohli vidět pouze návštěvníci Conu a jeho popis jsme vám přinesli v dřívější novince. Mnoho toho zatím oficiálně odhaleno nebylo, ale jisté je, že seriál bude protknutý opravdu drsným násilím, které pro Franka Castlea opravdu není cizí.

V začátcích produkce jsme mohli od zástupců Marvelu i Netflixu slyšet, že chystaný seriál bude od ostatních seriálů členů The Defenders odlišný a bude se prezentovat jinak. Jeho účinkování v Daredevilovi mělo být pouze odrazovým můstkem a spousta fanoušků dumala nad tím, jestli se Frank Castle bude nějak dál paktovat s ostatními Defendery. Jeph Loeb, šéf televizní sekce Marvelu, v San Diegu odpověděl na to, proč bude pokračovat jako osamělý vlk.

„Jedna věc na Punisherovi je unikátní, a to, že díky Jonu Bernthalovi a jeho výkonu dokáže stát sám proti velkým věcem.  I v komiksech je Frank Castle spíše muž, co je zvyklý svoji práci vykonávat sám. Myslím, že není úplně správné začít míchat moc charakteristických postav mezi sebe.  Neříkám, že se to nemůže stát (spolupráce Punishera a Defenders) a ani neříkám, že se to stane. Zatím nevíme, zda bude nějaká další série Defenders.“

V minulosti se proslýchalo, že drobnou roli by Punisher v chystaných The Defenders mít měl, tak uvidíme, zda to byla kachna, anebo se jedná o prozatím utajované překvapení. V budoucnu každopádně Franka Castlea nejspíš poblíž některého z členů Defenders uvidíme, ovšem těžko říct, v jaké roli. Nejpravděpodobněji se jeví jeho účinkování v Daredevilovi, se kterým se již zná a ze kterého si do svého sólového seriálu přinesl dvě postavy, a to reportérku Karen Page (Deborah Anna Woll) a šéfredaktora a nadřízeného Karen, Ellisona (Geoffrey Cantor). Ze známějších jmen se e v seriálu objeví ještě Ben Barnes (Sedmý syn, seriál Westworld). Seriál bude vypuštěný v listopadu na Netflixu, přesné datum zatím není známo.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest