Black Mirror: Tvůrci zvažují u některých epizod sequely

Black Mirror: Tvůrci zvažují u některých epizod sequely | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Budou oblíbené epizody jako třeba White Bear rozvíjet dál svoje příběhy?

Čtvrtá řada Black Mirror (Černé zrcadlo) se momentálně natáčí. Přesné datum vypuštění ještě Netflix neoznámil, nicméně showrunner seriálové antologie, Charlie Brooker, i tak fanoušky navnadil.

Brooker prozradil v podcastu pro Variety, že existuje možnost sequelů některých epizod. Zejména měl na mysli epizodu White Bear z druhé řady, která obecně patří k tomu nejlepšímu, co Black Mirror ukázal. Jedná se o díl, kde se mladá žena probudí s totální amnézií v cizím domě a zjišťuje, že lidi venku se chovají velmi divně. Realita je ale nakonec úplně jiná a celá pointa jednoduše geniálně šokující.

Dalším dílem, jehož pokračování by jistě někteří fanoušci uvítali, je například z celého seriálu jediná pozitivně laděná epizoda, San Junipero ze třetí řady. Brooker ovšem nezacházel do zásadních detailů a v podstatě jen obecně řekl, že možnost sequelů ho sice napadla, ale rozhodně se v tom nějak zásadně nepitval.

A jak potvrdila hlavní producentka Annabel Jones, své originálními nápady tvůrci rozhodně nevyčerpali, takže v nové sezoně snad znovu uvidíme několik nových úžasných myšlenek, zasazených do mrazivé potemnělé budoucnosti.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

luc | 20.08.2017 22:21
Já bych tam možná nechal to tajemno a nepokračoval bych, myslím že možností na nové příběhy je ještě dost. Snad třeba pokračování Nosedive - spíše další příběh z téhož světa, a třeba lehce zapojit a dokončit příběh původní hrdinky, to stejné u White Bear a přímé pokračování by se nabízelo u Fifteen Million Merits, Takže třeba 3-dílná série složená z těchto pokračování by i šla, ale až jako dovětek po vyčerpání všech možností.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest