Carnival Row: Orlando Bloom točí v Praze fantasy seriál

Carnival Row: Orlando Bloom točí v Praze fantasy seriál | Fandíme seriálům
Walt Disney Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
V noirovém projektu jej doplní také Cara Delevingne.

Po letošním úspěchu American Gods od Neila Gaimana, které jsme mohli vidět na službě Amazon, se chystá na ni další temný fantasy seriál jménem Carnival Row. Podle tvůrců by se mělo jednat o „fantasy-noir“ z neoviktoriánského města Burque. Do něho začnou prchat různí mystičtí tvorové ze svojí země zmítané válkou. Ve městě začíná stoupat napětí mezi jeho obyvateli a novými uprchlíky. Mezi tím vším pak sledujeme vyšetřování vraždy, která vede k daleko větší sérii nevysvětlitelných vražd. Ty pak pomalu začnou vytvářet paniku mezi už tak napjatými obyvateli.

Uvidíme tak temnou fantasy, pravděpodobně s detektivními prvky, ve stylu seriálů Ripper Street či Penny Dreadful. Za seriálem stojí scénáristé Travis Beacham (Souboj Titánů, Pacific Rim) a René Echevarria (Star Trek: The Next Generation), režírovat by měl Paul McGuigan (Viktor Frankenstein, seriál Luke Cage). Příběh je postavený na scénáři k projektu s názvem Killing on Carnival Row, právě od Beachama, který byl v roce 2005 zařazen na The Black List, což je výročně vydávaný seznam nejlepších nerealizovaných scénářů. V roce 2015 se mluvilo o tom, že by úvodní epizodu měl režírovat Guillermo del Toro, ovšem od projektu musel odstoupit, kvůli svému nabitému programu.

To nejsilnější se však skrývá v obsazení. Již dříve bylo oznámeno, že jednu z hlavních postav si zahraje Orlando Bloom (série Piráti z Karibiku). Hrát by měl policejního inspektora jménem Rycroft Philostrate, který byl pověřen vyšetřováním vraždy vílí varietní tanečnice. Do další hlavní role byla nově obsazena Cara Delevingne (Suicide Squad, Valerian), pro kterou jde o první regulérní seriálovou roli. Její postava se jmenuje Vignette Stonemoss, pronásledovaná uprchlice z řad víl.

Přesné datum premiéry zatím není známé. Seriál se začne natáčet lets na podzim a uvidíme ho až v roce 2019. Co je zajímavé pro našince, je skutečnost, že se bude natáčet v Praze, v barrandovských ateliérech. Jak se vám líbí koncept noirového fantasy seriálu? A co říkáte na hvězdné obsazení?

Na závěr něco pro navození atmosféry:

Zdroje: Stilking Films, Deadline,

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 10

stefansivak | 03.03.2018 15:23
Na Libereckém nádraží týden připravovali kulisy. Vytvořili tam malou halu kde jsou pokladny příjem balíku a tak dál . Dnes se natáčelo . Na ostrovním peronu byli vidět komparzisté .Čerti Policisté Dámy a Pánové slečny a zaměstnanci nádraží Byli . oblečený do doby minulého století . Na pomoc si , při vzaly lidé od Českého filmu . Zítra se bude točit na zámku ve Frýdlantě
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest