The Punisher: Nový plakát a várka obrázků

The Punisher: Nový plakát a várka obrázků | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
K tomu také nová synopse, která lehce poodhaluje děj seriálu.

Dny plynou a tak se stále rychleji blíží premiéra letos posledního projektu ze spolupráce Marvelu a Netflixu, a to The Punishera. Poslední dobou tak začínáme dostávat více materiálů, ať už nový vzhled Frankova (Jon Bernthal) kostýmu, či nejnovější trailer. Nyní tu však máme zatím největší porci obrázků. Na nich můžeme vidět samotného Franka, nejspíše v jeho úkrytu. Na dalších obrázcích ho vidíme s Karen Page (Deborah Ann Woll), dále vidíme záporáka Billy Russoa (Ben Barnes), vojenské veterány Curtise Hoylea a Lewise Walcotta (Jason R. Moore a Daniel Webber), agenty Národní bezpečnosti Dinah Madani a Sama Steina (Amber Rose Revah a Michael Nathason) a nakonec hackera Davida Lieberman alias Micra (Ebon Moss-Bachrach) a jeho ženu Sarah (Jaime Ray Newman). Všechny obrázky si můžete prohlédnout dole v galerii.

Čerstvě jsme dostali také nový plakát, který též můžete vidět v galerii, a novou synopsi. Ta poodhaluje, že Frankův boj v žádném případě neskončil pomstou jeho rodiny. Vše sahá mnohem dále a tak kromě odhalování Frankovy vojenské minulosti budeme sledovat i jeho boj proti něčemu „mocnějšímu“, než jsou pouliční gangy. Celá synopse zní:

Po náročné pomstě těm, kteří jsou zodpovědní za smrt jeho ženy a dětí, Frank Castle (Jon Bernthal) odhaluje spiknutí, které sahá daleko hlouběji, než jen k pouličním gangům New Yorku. Nyní po celém městě známý jako The Punisher, musí Frank odhalit tajemství, která ovlivňují daleko více, než pouze jeho rodinu.“

Díky synopsi můžeme také odhadnout, v čem bude spočívat spolupráce Franka Castlea a Karen Page. Karen, jakožto novinářka, zřejmě bude pro Franka cenným zdrojem informací při jeho boji proti vyššímu zlu. Punishera uvidíme na Netflixu v listopadu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest