Stranger Things: Netflix chtěl natočit 3. a 4. řadu naráz

Stranger Things: Netflix chtěl natočit 3. a 4. řadu naráz | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu nejnovější plakátové pocty.

Snad nejočekávanější seriálový návrat podzimu, Stranger Things, se vrátí na Netflix 27.10. se svou druhou sérii. Jedná se o vlajkovou loď této internetové služby, která chce udržet kvalitu a oprávněný hype z první řady a mít všechno ťip ťop. I proto se nyní rozšířily zvěsti o tom, že vedení Netflixu si přálo, aby se 3. a 4. řada natočily naráz.

Důvod pro zvažovanou variantu je jednoduchý. Hlavní hrdinové seriálu jsou děti, což je v jistém ohledu problém. Dětští herci rychle dospívají a stárnou, a to je zejména z pohledu fyzické stránky hodně vidět. Natočením dvou (nejspíš konečných) sérií naráz by tak Netflix tomuto problému dokázal do jisté míry předejít. Čtvrtá řada sice ještě nebyla oficiálně potvrzena, nicméně málokdo pochybuje o tom, že se tak nestane.

I když se to zdá jako chytré rozhodnutí natočit konec seriálu, co nejrychleji, aby herci příliš nezestárli, tvůrci seriálu bratři Dufferové se nakonec s vedením Netflixu dohodli, že raději půjdou jinou cestou. Podle Dufferů a producentů Shawna Levyho a Dana Cohena by jednoduše nešlo epizody natočit a vydat tak rychle (minimálně ne na stejné úrovni). Děj seriálu tak místo toho bude mít mezi jednotlivými sériemi určitý časový posun tak, aby věrohodněji zachytil postupující věk Eleven a spol.

Vyjedná si Eleven dominantní postavení?

A ještě jedna novinka. Dětští herci budou podle zdrojů The Hollywood Reporteru jednat na začátku příštího roku o nových, dozajista lukrativnějších smlouvách. Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Millie Bobby Brown (Eleven), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson) a Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair) doposud pobírají za jednu epizodu 30 tisíc dolarů, přičemž bonus za případný úspěch série nedosahuje ani jednoho milionu.

Zatím není jasné, zdali budou všichni herci jednat společně o stejném navýšení platu, nebo se Millie Bobby Brown utrhne a bude jednat samostatně. Popularita její postavy je totiž suverénně největší a toho si jsou její agenti určitě vědomi.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest