Lore: Šestidílná hororová antologie v prvním traileru

Lore: Šestidílná hororová antologie v prvním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nejen AHS je televizní hororový divák živ, Amazon láká na svou vlastní hororovou sérii.

Pravda je někdy děsivější než fikce, tak zní moto chystané hororové novinky Lore. Amazon a jeho streamovací služba Amazon Prime chystá k datu 13.10. vypuštění všech šesti epizod této hororové antologie s jednoduchým názvem Lore. Tato hororová série je založena na podcastu Aarona Mahnkeho z roku 2015, který měl průměrně 3 miliony posluchačů každý měsíc.

Lore kombinuje dokumentaristické záběry, pohádkové vyprávění hororových historek, historické podklady a hrané filmové scény, aby objasnil nejpopulárnější hororové legendy a jejich historický podtext. Dočkáme se tak pojítek s vlkodlaky, upíry, duchy a dalšími nadpřirozenými mýty. Každý díl se zaměří na objasnění jiné hororové legendy a tím pádem i ústřední herci budou v každé epizodě jiní.

Krom Aarona Mahnkeho bude hororovou novinku výkonně produkovat producentka Živých mrtvých či trilogie Terminátor Gale Anne Hurd. Ta se na Comic Conu v New Yorku prohlásila: „Jsem fanda  hororů a mýtů jimi obklopenými a proto jsem nadšená, že jsem součástí tohoto projektu, ve kterém prozkoumáme pravdu za hororovým žánrem. Zjistíme tak něco nového o tom, co všichni milujeme.“ Dalšími producenty jsou: Ben Silverman (Marco Polo, Kancl) a Howard Owens (Jackie).

Zajímavě se vyjádřil i šéf služby Amazon Prime Conrad Riggs: „Série Lore bude vskutku zneklidňujícím a zároveň dech beroucím zážitkem, na který diváci streamovací služby Amazon Prime jen tak nezapomenou.“ Díky prvnímu traileru můžeme dát Riggsovi za pravdu, protože úvodní ukázka působí napůl děsivým a taktéž nezvyklým dojmem. Celá kombinace hraných záběrů a dokumentaristického stylu vyznívá v traileru nevšedně a originálně. Na celou sérii se možná tolik těším nejen kvůli zručně zvládnuté trailerové práci i proto, že nejnovější série AHS Cult je v prvních dílech opravdu laciným a béčkovým zážitkem a tak už pociťuji menší hororový absťák.

Herecké obsazení též stojí za to. V sérii si zahraje ikonický záporák T1000 z Terminátora 2 (kterého mimochodem můžete momentálně vidět ve 3D verzi v kinech) Robert Patrick, dále pak Kristin Bauer van Straten, kterou můžete znát ze seriálu True Blood: Pravá krev, Adam Goldberg (Fargo, Čistá duše), Holland Roden (Vlčí mládě), Colm Feore (Thor, Domek z karet) či Campbell Scott (Amazing Spider-Man).

Na úvodní teaser a plnohodnotný trailer se můžete podívat zde pod článkem. V galerii si pak prohlédněte úvodní promo fotografie. Jak u Amazonu zvykem všech 6 epizod bude uvolněno zároveň. A co na novou hororem opepřenou sérii říkáte vy?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest