Sexuální predátor Kevin Spacey čelí dalšímu nařčení: Je to rasista!

Sexuální predátor Kevin Spacey čelí dalšímu nařčení: Je to rasista! | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Na Kevina Spaceyho se to valí ze všech stran. Po obvinění ze sexuálního obtěžování čelí nařčení z rasismu.

Koncem října na oscarového herce Kevina Spaceyho prasklo, že v 80. letech obtěžoval Anthonyho Rappa, herce, kterého nikdo nezná a kterému se nejspíš hodilo přihřát si na kauze Me Too svoji polívčičku. Sám Spacey vydal prohlášení, že si incident nepamatuje, pokud se však něčeho takového v opilosti dopustil, hluboce se omlouvá. V návaznosti na to se poprvé veřejně přiznal k homosexualitě. 

Úplné znění Kevinova přiznání najdete v galerii.

Hollywoodské herečky Spaceymu jeho slova vyčítaly. Tvrdily, že se jen skrývá za duhu. Že využil coming out, aby vyvolal veřejnou lítost a skryl, co se zdálo nad slunce jasné. Je to sexuální predátor!

Netflix se ho na to konto dokonce rozhodl vyškrtnout z hlavní role v seriálu Dům z karet, v němž exceloval coby politik Frank Underwood. 

Teď čelí Kevin Spacey dalšímu nařčení. Šéf ochranky, která byla najata na natáčení Domu z karet v roce 2012, tvrdí, že se choval rasisticky k jeho černým zaměstnancům. Měl si s nimi odmítnout i potřást rukou. 

Earl Blue, šéf ochranky dokonce uvedl, že když skupinka jeho zaměstnanců se zaujetím sledovala nový trailer Domu z karet, řekl nahlas Kevin Spacey svému osobnímu strážci: "Nechci, aby se skupina negrů dívala na můj trailer."

Když si Earl postěžoval vedení, bylo mu údajně řečeno: "On je prostě takový. Musíme ho udržet šťastného." Smlouva na další sezónu bezpečnostní službě následně nebyla obnovena. 

"Byl jsem obrovský fanoušek tohoto muže. Teď jsem jím znechucen. Poté, co nám neobnovili smlouvu, jsem ztratil víru, že dělám správnou práci. Měsíce jsem se ptal sám sebe: Co jsem mohl udělat jinak? Pak jsem dospěl k názoru, že jsem udělal všechno, jak jsem měl,  pouze jsem jednal s rasistou," nechal se slyšet Blue. 

Je jen otázkou času, kdy se ukáže, že má Kevin Spacey podíl viny také na globálním oteplování, uprchlické krizi a nízkých platech státních zaměstnanců. 

Zdroj: Mailonline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Roman | 19.01.2018 22:08
jake sracky nanho vitahuju tak si z niakym negrom nechcel podat ruku co sa mam posrat
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest