Cersei Lannister očima Leny Headey: Obdivuji ji, je zoufalá

Cersei Lannister očima Leny Headey: Obdivuji ji, je zoufalá | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jaká je zlověstná Cersei Lannister ze Hry o trůny podle její představitelky Leny Headey?

Přestože zbývá do uvedení 8. řady Hry o trůny ještě dost času, fanoušci už se jí nemohou dočkat a dychtí po každé informaci, která jim byť sebemíň naznačí, co se v nové sezóně odehraje. 

Mezi přeživšími postavami nebude chybět samozřejmě Cersei Lannister, která se rozhodla i navzdory blížící se zkáze zůstat stát na vlastních nohou a dále brojit proti všem. Jak se k postavě staví její představitelka Lena Headey

"Miluji hrát Cersei. Jsem fascinovaná tím, co se jí děje. Jak je strašidelná. Když už si myslíte, že ji znáte, přijde úplně nový rozměr nejistoty, zuřivosti, nelibosti či smutku. Nevím, jestli s ní sympatizuji, ale obdivuji ji," svěřila se herečka před časem webu Time.com. 

"Vždy jsem za ni bojovala. Zejména ze začátku, když působila ryze jako sebestředná manipulátorka. Když jsme ji poznali trochu víc, viděli jsme, že je to jen žena, která přežívá v opravdu zasraném světě a pouze zoufale žádá být vyslyšena. Zatímco muži stačí něco říci jednou, aby byl vyslyšen, ona to musí vyslovit sedmkrát. Zpočátku o ní lidé mluvili jako o děvce. To se posunulo. Dnes ji mnozí milují a chtějí být v jejím týmu," vysvětluje Lena.

Tu na konci 7. řady opustil i její věčný souputník, milenec a bratr Jamie. I přes jeho lásku k ní se jí postavil na odpor a odešel bojovat spolu s ostatními vládci proti Bílým chodcům.

"Cersei vždy chtěla být Jamieho. V dětství u ní nastala závist, protože on se narodil jako privilegované dítě, a to jen proto, že byl mužem. Myslím, že jejich láska byla postavena na úctě. On ji opravdu miluje, je skutečně zamilovaný do Cersei, ale nemyslím si, že její láska je čistá. Spíš myslím, že je v tom úcta a nějaká její potřeba," nechala se slyšet. 

Těšíte se, jak si Cersei v boji za samostatnost Králova přístaviště povede?

Zdroje: Time.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest