The Little Drummer Girl: Špionážní seriál s další známou tváří

The Little Drummer Girl: Špionážní seriál s další známou tváří | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Která tvář oscarového měřítka posílí dvojici talentovaných herců v šestidílné dobové minisérii plné špionážních her a intrik? Kdy bude uvedena?

Seriálovou verzi Malé bubenice (The Little Drummer Girl) jsme vám představili minulý rok. Se zprávou o plánech rozdělit knižní předlohu na šest epizod pod dohledem Chan-Wook Parka byla ohlášena účast Alexandra Skarsgårda a Florence Pugh. Teď se dozvídáme, že seriál dorazí na obrazovky příští rok.

Ke společnému projektu BBC a AMC se nejnověji přidružil také Michael Shannon, dvojnásobný držitel nominace na nejcennější filmovou trofej. Působí i v letošní Tváři vody jdoucí do oscarových bojů s nejvíce nominacemi. Jeho rolí bude ústřední postava jménem Kurtz. 

Se Shannonem se z jakéhosi projektu s dlouhým názvem stává ta nejočekávanější z adaptací knih od Johna le Carré. Korejský režisér jeho výběr popsal následovně: „Věřím, že Michael udělá Kurtze perfektně. Muž vyděšený historií nesoucí obrovskou tíhu na svých bedrech - posedlost Kapitánem Ahabem, jeho největším a nepolapitelným nepřítelem.“

Při dalších slovech chvály na Shannonovu adresu je jasné, proč ho tento muž vlastně napadl: „Prvně jsem Michaela viděl jako jednoho z geniálních herců, kteří se úžasně předvedli v Nouzovém východu. Od té doby jsem zůstal jeho věrným fanouškem.“ Další producenti pak věří v jeho schopnost nastavit v látce patřičnou přitažlivost a tíživost. 

Špionážní thriller pojednává o mladé talentované herečce Charlie (Pugh), která se v Řecku zaplete s podmanivým cizincem (Skarsgård). Brzy zjistí, že jeho zájem je spíš profesní než romantický. Jde totiž o špiona izraelské rozvědky, který ji uvede to sítě plánů a intrik spřádaných jedním mistrným agentem (Shannon). 

Kromě Malé bubenice se podle spisovatelova díla chystá i seriál The Spy Who Came in from the Cold (Špion, který přišel z chladu) a zrealizované již byla díla Noční recepční či Jeden musí z kola ven.

Zdroje: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest