Hra o trůny: Maisie Williams rezolutně popřela, co tvrdí média

Hra o trůny: Maisie Williams rezolutně popřela, co tvrdí média | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 23 obrázků
Maisie Williams nejspíš něco nevychytala, a tak přispěchala na Twitter a začala vyvracet.

Vzpomínáte na jeden z našich článků pojednávající o tom, že představitelka Aryii ze Hry o trůny Maisie Williams v jednom interview zveřejnila dosud neznámý údaj odhalující měsíc premiéry osmé řady? Pokud ano, jistě si vybavíte, že tímto údajem měl být duben 2019. Teď se ovšem situace mění. Herečka nejspíš dostala világoš od produkce, a tak bere zpátečku.

Před pár dny totiž na svém oficiálním Twitter účtu prohlásila, že se vůbec nejedná o pravdivou informaci a že citace použitá v článku je podle ní falešná. Ve svém tweetu přesně řekla: ,,Jen bych ráda dala vědět, že tohle datum premiéry Hry o trůny, které jsem jim prý ,,pověděla“ je kompletně falešné a převzaté z rozhovoru, který jsem dělala před několika lety.“ Co si o tom tedy máme pomyslet?

První a nejjednodušší variantou je samozřejmě to, že herečka opravdu zmiňovaný rozhovor podala před lety, kdy ještě nic nebylo vytesané na kameni a od té doby se vše mohlo kompletně překopat.

Druhá varianta je ale zajímavější. Jak je u filmových či v tomto případě seriálových celebrit zvykem, v rozhovorech jim velice často nějaká ta důležitá drobnost ujede, je tedy možné, že Maisie údaj prostě vyklouzl a okamžitě si začal žít svým velmi aktivním žvotem. Pokud se totiž na samotné interview podíváme, najdeme v něm několik málo indicii, že by herečka ve svém tweetu nemusela mluvit úplně pravdu.

Rozhovor je totiž soustředěný převážně na animovaný film Pračlověk, kde si střihla jednu z hlavních postav. Tento film si ale teprve před pár dny odbyl v Americe premiéru (u nás až 22.2.), takže stáří ,,několik let“ bych rozhovoru určitě nepřipisoval. Možná že herečka prostě jen zapírá a snaží se svou chybu ututlat. Nebo jí to přímo nařídilo HBO, což je také velmi pravděpodobné. To se ale nedozvíme, dokud nám nebude datum premiéry oficiálně odhaleno. Věříte herečce, že se jedná o falešnou informaci, nebo tipujete, že se jednoduše prořekla?

Zdroje: Twitter, Metro

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest