Výběr 5 březnových premiér seriálů, které nesmíte minout

Výběr 5 březnových premiér seriálů, které nesmíte minout | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 40 obrázků
Přinášíme vám souhrnný přehled nových březnových seriálů, o kterých si můžete udělat obrázek z přiložených trailerů a rozsáhlé galerie.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Trust (Premiéra: 25.3.)

Ridley Scottem jsem začal a taky s ním svůj souhrnný seriálový výběr završím. Seriál Trust totiž bude pojednávat o stejném životopisném příběhu jako médii probírané Všechny prachy světa od zmíněného Ridleyho Scotta. Snímek si odbyl premiéru v našich kinech na konci ledna a pozitivními recenzemi zrovna dvakrát nehýří. Je tak poměrně zvláštní a nečekané, že ten samý příběh budeme moci sledovat i o dva měsíce později na televizních obrazovkách v desetidílné sérii. Všechny prachy světa jsem ještě neviděl a upřímně si radši pustím seriálový Trust. A to z několika důvodů.

Zaprvé seriál režíruje britský rodák Danny Boyle, který je už sám o sobě zárukou kvality. Scénárista Simon Beaufoy má za sebou skvělé snímky jako Milionář z chatrče, 127 hodin nebo Everest. Dále si v Trust zahraje Donald Sutherland, jenž ztvární tu samou postavu J. Paula Gettyho jako ve filmové verzi vystřižený Kevin Spacey a následně ztvárněný Christopherem Plummerem. Obsazení doplňuje vyhaslá hvězda Brendan Fraser a Hilary Swank.

O filmu Všechny prachy světa jsem slyšel, že největší problém je v děravém nedotaženém scénáři. I proto si myslím, že seriálový Trust bude lepší verzí tohoto příběhu, protože se bude víc držet životopisné podstaty věci a na poli deseti hodinových epizod budou mít oscaroví tvůrci dostatek času na kompletní odvyprávění příběhu a prohloubení postav. Trailer pak už jen dovršuje můj pozitivně laděný dojem a na poli dvou minut sice občas ztrácí dech, ale i tak mě stačil zaujmout víc než filmový trailer na Všechny prachy světa.

 

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest