Hra o trůny: "Lord Friendzone" Mormont je terčem posměchu

Hra o trůny: "Lord Friendzone" Mormont je terčem posměchu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 21 obrázků
Zahraniční weby ho označují titulem Lord Friendzone. Jak komentuje vztah s Daenerys představitel Joraha Mormonta Iain Glen?

Epická sága Hra o trůny je nejn o mocenském boji, ale také o lásce. Fanoušci mohli v průběhu několika řad sledovat například vztah zaláskovaného Joraha Mormonta a Daenerys, která mu jeho cit bohužel neopětuje. 

Odehnala ho od sebe navíc poté, co zjistila, že na ni kdysi donášel informace Varysovi. Její přízeň se mu však nakonec podařilo získat zpět díky Šedému lupusu. 

"Myslím, že si prošel noční můrou v podobě jejího zavržení a poté, co dostal velmi nebezpečnou nemoc, mu nabídla odpuštění s prosbou, ať na tu nemoc najde lék, aby mohl znovu stanout po jejím boku. Prošel traumatickou emocionální revolucí a momentálně je ve fázi, že je rád, že může být zpátky tam, kam dle jeho pocitu patří. Vedle ní," komentoval před časem pro The Hollywood Reporter Iain Glen.

Bohužel musí v seriálu přihlížet jiskření mezi matkou draků a Johem Sněhem. Řeší vnitřní rozpor. Syna Neda Starka respektuje, jeho sympatie k Daenerys ho však děsí, přestože už ani nedoufá, že by mu to s královnou někdy vyšlo. 

"Je velmi čestný, co se Jona týká. Tichým způsobem mu vyjadřuje své uznání a věří, že je opravdovým vůdcem. Obdivuje ho. Poznávají jeden druhého. Myslím, že se mezi nimi děje plno věcí, minimálně je však pojí Jorahův fyzický souhlas s tím, co se děje," nechal se slyšet herec. 

Fanoušci se po zhlédnutí 7. řady hojně baví na jeho účet. Postava Joraha vyvolává posměch zejména mezi tvůrci koláží, kteří se na postavě ze Hry o trůny pořádně vyřádili. Zhlédněte v galerii několik povedených obrázků s popisky týkajících se Mormonta a Daenerys nebo další povedené koláže, které se vážou ke Hře o trůny. 

Zdroje: Facebook/Twitter, The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest