Hra o trůny: Maisie Williams opět provokuje řečmi o finále

Hra o trůny: Maisie Williams opět provokuje řečmi o finále | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Seriálová Arya Stark Maisie Williams promluvila o fámách ohledně konce Hry o trůny a také o svých pocitech ze scénáře. 

Představitelka Arii ze Hry o trůny Maisie Williams je doslova mistryně provokace. Ráda něco nakousne a pointu už si nechá pro sebe. V úterní show Jimmiho Kimmela třeba promluvila o závěrečné řadě Hry o trůny. 

"Ve skutečnosti jsem mámě poslala scénář," řekla. Kimmel se okamžitě dotázal, zda jí to produkce dovolila. Maisie odvětila: "Vlastně asi ne. Říkají, ať to nikomu neukazuju." 

Moderátor se herečky také optal na kolující zprávy, že chce prezident HBO nechat natočit několik různých variant konců Hry o trůny. To Maisie spíše dementovala: "No, slyšela jsem to a okamžitě jsem si pomyslela: Nemyslím si, že máme rozpočet na to natočit několikero různých konců. Ale jak víme, prezidenti někdy neříkají pravdu."

Jednalo se snad o narážku na Donalda Trumpa?

Na závěr dvacetiletá herečka popsala své pocity, když si četla scénář k závěrečné sezóně seriálu, se kterým vlastně vyrostla a díky němuž se zrodila ve hvězdu: "Abych byla upřímná, bylo to neskutečné. Ležela jsem v posteli a jen to četla. Být součástí této show tak dlouho, přičemž každý jen čeká na tento okamžik. A vy to najednou čtete. Je to neuvěřitelné."

Před několika týdny se Maisie prokecla v rozhovoru pro Metro, kde uvedla, že se premiéra 8. a poslední řady chystá na duben 2019. To vzápětí na svém twitterovém účtu vyvrátila s tím, že si to média v podstatě vymyslela a překroutila. Psali jsme zde. Spíše to však vypadá, jako by dostala od produkce vyčiněno a snažila se po sobě ten svinčík alespoň trochu zamést. Uvidíme, kdo bude mít nakonec pravdu.

V galerii si prohlédněte nejen fotky Maisie, ale také nejnovější snímky z natáčení poslední řady v Dubrovníku nebo koláže internetových vtipálků.

Zdroje: Mailonline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Jxe | 25.02.2018 10:45
Tak ze slo o narazku na to hovado trumpa je celkem jasne. Ale pokud ji vadi ze Trump obcas lze tak to bych ji nepral to nase hovado co uz ani nevi co to pravda je :-D Jsem spiz zvedav za jak dlouho se bude muset omlouvat a zase vse zehlit ikdyz tentokrat nerekla nic zasadniho oproti minulemu datumu premiery ktere bylo uz dost konkretni.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest