Katy Perry je soukromě v Česku, přijela za Bloomem

Katy Perry je soukromě v Česku, přijela za Bloomem | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Česko se poslední měsíce doslova hemží celebritami. Za Orlandem Bloomem, který zde natáčí fantasy seriál, přiletěla Katy Perry.

Začátkem roku proběhla zahraničními médii zpráva, že Katy Perry a Orlando Bloom tvoří po necelém roce znovu pár. Prý od sebe zpěvačka filmového Legolase nedokázala odříznout. Byli spolu dokonce i na Maledivách. A právě zde, v Česku, se tato fáma nejspíš definitivně potvrdí. Podle informací serveru Fandíme seriálům totiž Katy přiletěla za Orlandem do Česka, kde herec momentálně natáčí fantasy sérii Carnival Row.

"Byla za ním na place. Natočil jen jeden obraz a zase s ní odešel," dozvěděli jsme se od zdroje přímo ze štábu. V zákulisí se přitom šířily zvěsti, že už si měl v Česku najít Orlando milenku. Přebývá tady totiž od září a bude zde až do března, kdy by se mělo natáčení Carnival Row uchýlit ke konci.

Momentálně má slavný herec volno, natáčet bude totiž znovu až příští týden. Je tedy více než pravděpodobné, že zpěvačku protáhne Prahou, potažmo jí ukáže krásy Česka i mimo ní. Mějte tedy oči na stopkách. Situaci pro vás monitorujeme. 

Kde můžete Orlanda v Česku potkat a jak se zde chová? Psali jsme zde. V galerii si pak můžete prohlédnout několik fotek, o které se podělil sám herec na svém Instagramu během toulek Prahou. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

TucnakNik | 01.03.2018 22:28
Ano, všímám si kritiky, protože to je skoro jediné, co od vás my dostáváme. Místo seriózní diskuse, která může v klidu probíhat u článků s Punisherem, Stranger Things či dalších seriálů, je tu jen křik o bulvárech atd. a to prostě člověka nebaví číst. Nemám nic proti kritice, dokonce souhlasím s tím, že některé zdejší články jsou rozhodně informační kvalitou pro fanoušky nulové (ale svůj účel v rámci webu mají), vadí mi jen ta nevděčnost a neschopnost lidí něco pochválit namísto toho něco zkritizovat.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest