American Horror Story: Kdo ztvární hlavní postavy v 8. sérii?

American Horror Story: Kdo ztvární hlavní postavy v 8. sérii? | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit dalších 23 obrázků
Médii se proslýchá možný název osmé řady, který evokuje apokalyptické zasazení.  

Výkonný producent a scenárista Ryan Murphy vyzradil webu Entertainment Weekly jména herců, kteří v nadcházející sérii ztvární hlavní postavy. Pro fanoušky AHS se nejedná o žádné zelenáče, neboť dle vyjádření Ryana Murphyho: „Kathy Bates a Sarah Paulson mají před sebou spoustu práce." Takže spolu s Evanem Petersem jsou právě oni tři protagonisté letošní řady.

Oscarem ověnčená Kathy Bates (Misery nechce zemřít, O Schmidtovi) není žádnou novou tváří. Poprvé se objevila ve třetí sérii Coven, která jí přinesla cenu Emmy, a od té doby se objevovala v seriálu pravidelně. Akorát v loňské řadě Cult jsme ji vidět nemohli kvůli závazkům v seriálu Disjointed od Netflixu. Ten byl ovšem zrušen, a tak se může Kathy Bates opět vrátit na plac AHS od stanice FX.

American Horror Story: Víme, kde se odehraje 8. sezóna
 

Stálými hvězdami jsou rovněž Evan Peters (X-Men: Budoucí minulost, Kick-Ass) a Sarah Paulson (12 let v řetězech, Carol), kteří ztvárnili hlavní postavy i v loňské sedmé řadě Cult. Sarah Paulson má za sebou neskutečných 76 dílů, ale první příčku drží Evan Peters, který si zahrál celkem v 85 epizodách. Datum premiéry osmé série zatím uveřejněno nebylo, ale dle pravidelnosti AHS se dá počítat s podzimem tohoto roku. Samotné natáčení začne v létě.

Internetem se začal proslýchat potencionální název osmé sezóny – Radioactive. K tomuto se, leč nejednoznačně, Ryan Murphy vyjádřil pro server EW: „Zaznamenal jsem drby, které zmiňovaly tento název. Nuže, tyhle zvěsti jsou postaveny na faktu, že jsme odhalili několik potencionálních názvů pro případné série AHS. Je to zajímavý nápad a já ho nemohu ani potvrdit ani vyvrátit.“

O tom, že by se osmá řada AHS měla odehrávat v budoucnosti, jsme vás již dříve informovali. Žádné další informace odhaleny nebyly a dle předchozích zkušeností s tímto seriálem, se tvůrci budou snažit do premiéry zatajit, co nejvíce informací. Ryan Murphy alespoň fanoušky navnazuje prohlášením: „Osmá řada bude velmi odlišná od všeho, co jsme kdy dřív natočili.“

O dalších novinkách vás budeme průběžně informovat. V galerii najdete obrázky z předchozích řad AHS s výše zmiňovanou trojicí herců.

Zdroje: Screenrant, TVLine, EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest