Hra o trůny očima Malíčka: Intriky, smrt a láska k Sanse

Hra o trůny očima Malíčka: Intriky, smrt a láska k Sanse | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Jak hodnotí představitel malíčka svou roli po své seriálové smrti? Skutečně miloval Sansu Stark, nebo šlo o vypočítanost?

Petyr Baelish, takzvaný Malíček, ochutnal v 7. sérii Hry o trůny vlastní medicínu. Jeho všudypřítomné intriky se obrátily proti němu a jeho život coby zrádce byl nelítostně ukončem rozsudkem Sansy Stark. Hrdlo mu pak prořízla v emotivní scéně sama Arya. 

"Bylo to nevyhnutelné. Věděl jsem, že to přijde. Dříve, či později. Byla to dlouhá a vzrušující jízda, teď však cítím trochu prázdno," svěřil se v rozhovoru představitel Baelishe Aidan Gillen.

Hra o trůny: Missandei, Šedý červ a sexualita. Jak to bylo?
 

Svou roli si irský herec skutečně oblíbil. Dokonce se svěřil, že by si z natáčení rád jako suvenýr odnesl svůh charakteristický plášť. Na tak velké produkci, jako byla ta kolem Hry o trůny, se nikdy nepodílel a jak sám přiznává, rozhodně to nastartovalo jeho kariéru.

"Jako herec, který ho hraje, si vždy najdu cestu, jak ospravedlnit jeho činy. Je to o přežití. Je to o pomstě. Z pohledu diváka dostane Malíček zasloužený trest. To je to, co chtějí. Odplatu. A já jsem s tím v pohodě. Je to prostě klasický prototyp darebáka," vysvětluje Gillen.

Na otázku, zda v seriálu skutečně miloval Sansu, odpověděl nejednoznačně: "To je záludná otázka. Můžete člověku říct, že ho milujete a myslet tím 50 různých věcí. Vždy jsem se ohledně toho snažil být trochu nespecifický. Určitě k ní chová city a silné ochranitelské pudy. Jen to nekorespondovalo s jeho posedlostí politikou a intrikami."

Smrt Malíčka příznivci seriálu skutečně zahýbala. Vznikl v reakci na to například nespočet různých koláží a vtipných obrázků, které si můžete prohlédnout v galerii. Oblíbili jste si Petyra Bealishe nebo jste se nemohli dočkat, až zkape?

Zdroj: Usatoday.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

Mysule | 08.05.2020 11:56
To je mazec, jak můžou různí lidi vnímat to samé úplně jinak. Malíček byl manipulativní hajzl a zasloužil si chcípnout stejně jako Joffrey nabo Ramsay. Ta jeho "láska" k Sanse byla creepy. Keoki: Arya že je rozmazlená, namyšlená a tupá? Jak může být holka, která už jako malá přežívala na útěku a prošla tvrdým výcvikem na nájemného zabijáka, rozmazlená? Ani namyšlenost a tupost bych jí nepřisuzovala. To spíš Sansa byla namyšlená, rozmazlená princeznička, i když si taky potom prožila hodně hnusné věci a donutilo ji to dospět.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest