Unikátní video: Hvězda Přátel děkuje českému dabérovi

Unikátní video: Hvězda Přátel děkuje českému dabérovi | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Přinášíme vám speciální video, kterak hollywoodský fešák Paul Rudd děkuje Martinu Sobotkovi za dabing Přátel. Náhrávka pochází z Česka!

Jen zcela výjimečně dojde k situaci, že se slavný herec dostane k českému dabingu jeho filmové či seriálové postavy. Stalo se tak třeba v případě Františka Filipovského při dabování Louise de Funèse (Četník ze Saint Tropez), za což mu vzdal slavný francouzský herec hold. Teď se to děje znovu. Hollywoodský fešák Paul Rudd poděkoval skrze video Martinu Sobotkovi, který mu propůjčil svůj hlas v české verzi sitcomu Přátelé. Tam si Rudd zahrál přítele Phoebe Mikea. 

„Čau Martine, děkuji ti za dabing mého hlasu. Možná bys mohl nadabovat i toto krátké video. Prý jsi byl Mike v Přátelích a nepochybuji o tom, že jsi odvedl lepší práci, než jsem odvedl já. Možná bys za mnou mohl přijet do Ameriky a dabovat mě v angličtině, protože i v tomto jazyce bych uvítal malou pomoc,“ nechal se slyšet herec. 

Video vzniklo loni v zimě, kdy v Česku Paul natáčel snímek The Catcher Was a Spy. Autor videa je herec Ondřej Pech„Zprvu jsme s Paulem mluvili pouze o fotce, on sám ale pak navrhl, že Martinovi natočíme video. Šlo o jeho iniciativu. Bez váhání jsem pustil přední kameru na telefonu a sledoval, co se bude dít. Nekonaly se žádné přípravy. Vše bylo naprosto spontánní. Video vzniklo na první dobrou,“ řekl nám Ondřej.

Rozhovor: Český dabing dále upadá, existují černé listiny
 

Martin Sobotka, kterému Rudd děkuje, je v Česku známý především jako dabér Listera z Červeného trpaslíka, propůjčil svůj hlas ale například i Adamu Sandlerovi nebo Caseymu Affleckovi.

Unikátní video zveřejnil poprvé web Expres.cz. Nám se ho podařilo přímo od autora získat jako druhým v pořadí. Věříme, že nezapadne a neztratí se v propadlišti dějin. V galerii najdete screeny z videa, fotku Martina Sobotky a také Ruddovy snímky z Přátel. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest