Vikingové: Ožije Ragnar Lothbrok v nových dílech?

Vikingové: Ožije Ragnar Lothbrok v nových dílech? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Naplní se teorie fanoušků seriálu Vikingové o tom, že Ragnar znovu podvedl smrt?

Když Ragnar ve 4. sérii naposledy vydechl brutální smrtí v jámě plné jedovatých hadů, fanoušci seriálu Vikingové zaplakali. Mnozí však odmítají uvěřit, že je ústřední postava seriálu definitivně mrtvá, a to ani poté, co se Travis Fimmel neobjevil ani v jednom z dílů následujících dvou řad: "Byla to poslední scéna, kterou jsem natočil. Byla tam spousta krajt a užovek. Neměl jsem obavu z pokousání. Jen jsme to nemohli točit moc dlouho, protože v té jámě byla zima a hadi nemohou v takovém chladu přežít," řekl tehdy australský herec o svém konci v seriálu. 

Vikingové: Tvůrce vyděsil fanoušky ohledně osudu Flokiho
 

Michael Hirst, showrunner seriálu, vyslyšel prosby fanoušků a vyjádřil se, zda se Ragnar do seriálu někdy vrátí. "Jeho přítomnost stále hraje silnou roli v životech mnoha lidí, proto by se mohl objevit ve snech a vizích. Nicméně si nemyslím, že by jakákoliv z hlavních postav - tím myslím Flokiho, Lagerthu, Ragnara a Rolla - mohla kdykoliv zmizet nebo odjejít ze ságy," nechal se slyšet.

Zatímco Hirst nechal ohledně Ragnarova návratu dveře otevřené, sám Travis Fimmel je mnohem skeptičtější. Na otázku, zda by se mohl do seriálu vrátit, odpověděl: "Ne, ne, Nevracím se. Nedává to smysl. Moje postava je ateista, takže se nebudu převtělovat do žádného ducha, náboženských obrazů nebo čehokoliv jiného," tvrdí.

 

@katherynwinnick you asked for it. #Vikings

Příspěvek sdílený Travis Fimmel (@travisfimmelofficial),

Postava Ragnara Lothbroka měla pro první sérii předurčen jiný osud. Ve skriptech stálo, že zemře. Jak však sám Hirst přiznal, když v Travisovi spatřili ten obrovský potenciál, rozhodl se změnit scénář a nechali žít Ragnara o mnoho déle. I s ohledem na návrat Rolla do Kattegatu fanoušci přes všechna tvrzení doufají, že se Ragnar objeví alespoň coby záblesk starých časů byť jen jako představa, která se odehrává komukoli v hlavě. 

Pokračování 5. série by mělo mít premiéru v druhé polovině tohoto roku, některá zahraniční média dokonce spekulují, že už v srpnu. Zhlédněte krátký teaser k nadcházející 11. epizodě. V galerii si pak určitě nezapomeňte prohlédnout amatérské snímky zpoza kamery, a to nejen s Travisem.

Zdroje: Express, Bustle

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

daniel Bambus | 16.11.2018 18:52
Kdy budou nové díly?Měly být už v září..
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest