Téma: Videoslužba od Applu je velkou záhadou Hollywoodu

Téma: Videoslužba od Applu je velkou záhadou Hollywoodu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Jak bude obsah distribuován? Jak financován? Nikdo pořádně neví. Společnost plány střeží, ale to neznamená, že se o nich nemluví. Pojďme se tomu podívat na zub.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Co nás tedy na Applu čeká?

Amazing Stories – Z deseti epizod se skládající nové pojetí série Stevena Spielberga z osmdesátých let. Spielberg bude se seriálem svázán i tentokrát, na vše hodlá s kolegy dohlížet přes svou produkční společnost Amblin Television.

Central Park – Animovaný muzikální seriál o rodině správců ochraňujících Central Park a celý svět. Postavám propůjčí hlasy třeba Kristen Bell nebo Stanley Tucci. Objednané jsou dvě třináctidílné řady.

Home – Dokumentární pořad zkoumající nejneobvyklejší obydlí a vizionáře, kteří je postavili, ve snaze posunout hranice dál.

See – Příběh o budování světa budoucnosti od tvůrce Stevena Knighta pod taktovkou Francise Lawrence.

See: Apple přichází s tajemným projektem, povede ho hvězdný tým
 

Nepojmenovaný projekt Damiena Chazelli

Nepojmenovaný projekt Kristen WiigZaloženo na sbírce povídek You Think It, I’ll Say It od autora Curtise Sittenfelda. Rozsah stanoven na deset dílů o délce třiceti minut. Kristen Wiig bude hrát a zároveň to produkovat spolu s Reese Witherspoon.

Nepojmenovaný projekt M. Night Shyamalana – Shyamalan pomůže s režií první epizody této desetidílné série.

Nepojmenovaný projekt o ranní show – Hlavními tvářemi pořadu zaměřeného na formáty ranních zpráv a pohledů na svět budou Jennifer Aniston a Reese Witherspoon. Objednáno je dvacet epizod rozdělených mezi dvě sezóny.

Nepojmenovaný projekt Ronalda D. Moora – Projekt pojednávající o tom, co by se stalo, kdyby pokračovaly vesmírné závody z průběhu dvacátého století. Pilot napsali R. D. Moore (Battlestar Galactica), Ben Nedivi a Matt Wolpert (producenti American Crime Story).

Jaký dojem na vás dělá multižánrová paleta seriálů? Vedle potenciál skrývajících a na první pohled zajímavých projektů je zde i pár jevících se jako prázdnější výplň nabídky, se kterou chtějí vstoupit na trh. Zkusme ale prozatím věřit řečem o kvalitě nad kvantitou.

Na videu níže jinak můžete kouknout na kousek z diskuze, ve které je Eddy Cue tázán na možnost odkoupení Netflixu. Ano, i takové domněnky a spekulace se šířily médii, a i to poukazuje na sílu, kterou společnost skrývá.

Zdroje: Forbes, Apple, IndieWire

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest