Simpsonovi: TOP 8 vizí budoucnosti, které směřují k naplnění

Simpsonovi: TOP 8 vizí budoucnosti, které směřují k naplnění | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Tvůrci seriálu Simpsonovi v minulosti již několikrát předpověděli budoucnost. Pojďme se nyní podívat na vize, které se zatím nenaplnily, ale mohly by.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8

Animovaná žlutá rodinka ze seriálu Simpsonovi měla vždy nepříjemný zlozvyk - předvídat budoucí události. Ty dobré i ty špatné. Hodně se v poslední době diskutuje o událostech, které Matt Groening, tvůrce Simpsonových, již úspěšně předpověděl. Třeba smrt Stephena Hawkinga v den narození Alberta Einsteina (viz níže). Nyní se ale podívejme na výběr těch nejzajímavějších predikcí, na jejichž vyplnění stále ještě čekáme. U některých z nich nám nezbývá nic jiného, než doufat, že se slavný tvůrce šeredně zmýlil.

Simpsonovi: Slavný sitcom prý předpověděl smrt Hawkinga
 

Žena v Bílém domě

Vzhledem k tomu, jak blízko byla Hilary Clinton v posledních prezidentských volbách pozici nejmocnější osoby na světě, není tato předpověď v dnešním moderním světě ani tak věštěním budoucnosti, jako spíše konstatováním nevyhnutelné skutečnosti. Otázka tak nezní "jestli", ale spíše "kdy". Na tuto otázku nám možná již slavný animovaný seriál dal svou odpověď.

Když Bart cestoval v jedné episodě z roku 2000 do budoucnosti, aby se podíval, jak vypadá jeho budoucí já, objevil, že ty nejzajímavější životní změny se staly jeho sestře Lise, která byla tou dobou první ženskou prezidentkou Spojených států. Během jedné konverzace navíc jeho sestra utrousila, že zdědila rozpočtovou krizi od prezidenta Trumpa. Na základě této poznámky lze přepokládat, že bychom měli představitelku něžného pohlaví vidět v Bílém domě nejpozději za šest let. Teď nezbývá než doufat, že tu rozpočtovou krizi si Simpsonovi a jejich tvůrci opravdu jenom vymysleli.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Spike | 15.05.2018 00:36
Docela bych věřil tomu, že první prezidentkou v historii USA bude dcera Donalda Trumpa Ivanka.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest