Živí mrtví: Hlavní role převezmou ženské postavy

Živí mrtví: Hlavní role převezmou ženské postavy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Problémový seriál čeká další změna, tentokrát snad ku prospěchu.  

Studio AMC čeká krušný rok. V příštích měsících bude muset bojovat o co nejlepší reputaci okolo své největší dojné krávy, seriálu Živí mrtví. Ten se sice chystá na další řadu, teď už devátou, ovšem všechny zprávy nasvědčují tomu, že se dost možná stane i jeho poslední. Seriál totiž hodlá opustit jeho hlavní hvězda Andrew Lincoln, což rozhodně neprospěje už tak klesající sledovanosti. Takže suma sumárum, studio se teď musí soustředit hlavně na pozitivní zprávy. No, a první už jsou na světě.

Živí mrtví: 5 teorií, jak tvůrci vyřeší odchod Lincolna
 

Devátou řadu chystá převzít po showrunnerovi Scottu Gimpleovi dosavadní scenáristka Angela Kang, která nám přislíbila lepší zítřky. Ty se pokusí naplnit v podobě většího prostoru pro hlavní ženské postavy, tedy Maggie, Michonne a Carol. Vzhledem k tomu, že mužských rolí stále více ubývá, to vše zní velmi rozumně, až na stále nevyjasněné okolnosti okolo postavy Maggie. Ta je nyní jedna z nejdůležitějších postav, avšak se má ukázat pouze na šest epizod, přičemž není stále jasné, zda se ukáže i v druhé půlce řady. Ta bude vysílána klasicky po Vánocích. Kvůli časové zaneprázděnosti herečky Lauren Cohan, představitelky Maggie, si tedy větší prostor pro její postavu zatím neumím lépe představit.

Při rozhovoru pro web Insider se k této myšlence Angela Kang vyjádřila takto: „Uvidíme opravdu skvělé příbehy zejména s ženskými postavami. A myslím si, že pro lidi, kteří skutečně investovali čas do postav jako Michonne, Maggie a Carol, to bude skvělý materiál stejně jako u Ricka nebo Daryla a dalších postav, které milujeme. Ale pro lidi, kteří konkrétně vyhledávají toto, uvidí úžasnou práci od našich žen.“ No, uvidíme, Kang. Uvidíme. Právě jsem si vzpomněl, jak tvůrci chválili řadu osmou. Kolik že jsem jí dal v recenzi?

Při rozhovoru však nadešel čas i pro otázku ohledně období, kdy se bude nová řada odehrávat. A stejně jako v komiksu, i zde se půjde daleko do budoucna. Ovšem zda se bude ctít předloha a posuneme se v čase o dva roky, to ještě přesně nevíme. Nicméně už víme, že s ženskými postavami příště strávíme více času než doposud, a jejich role v příběhu se stanou podstatně důležitějšími.

Zdroj: Screenrant , Insider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest