Úžasňákovi: Dočkáme se seriálu?

Úžasňákovi: Dočkáme se seriálu? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Vytěží konečně Pixar potenciál oblíbené rodinky a zároveň superhrdinů i na obrazovkách? 

Dvojka Úžasňákových sice odstartovala v Americe o dva měsíce dříve, než ve většině světa, i tak ale vysoké tržby slibně naznačují pravděpodobně nejúspěšnější animák vůbec. Překročení vysněné miliardové mety je jen otázkou času. Dá se tedy předpokládat, že se u Pixaru hecnou a vrhnou se na trojku co nejdříve, místo aby čekali dalších 14 let na natočení pokračování. A nebo mají s tímto hitem i další plány?

Poté, co se dvojka dočkala pozitivních ohlasů, fanoušci začali nejen fantazírovat o trojce, ale i o potenciálním převedení na obrazovky v podobě seriálu. A na toto téma byl optán režisér filmu Brad Bird na svém Twitteru. Ten už má sice nemálé zkušenosti s jinou populární rodinkou, konkrétně se Simpsonovými z pozice kreativního konzultanta, avšak dle jeho názoru jsou Ůžasňákovi pouze věcí velkého plátna.

Říká, že většina seriálů disponuje 22 díly na jednu sérii a v závislosti na tuto tradici by bylo velmi náročné si udržet současnou kvalitu. S nulovým úpadkem kvality a současnou mírou nároků by trvalo přes 300 let, než by vůbec dodělali první sérii. Klidně berte jeho tvrzení za lehce přehnané, nicméně sám Bird nikdy příliš neholdoval žádnému oživování značek. Sám kdysi řekl, že nehodlá pokračovat v žádném z jeho dosavadních děl a i po svém prvním velkém úspěchu s jedničkou Úžasňákových chtěl počkat na dvojku, dokud nebude mít dostatek nápadů. A protože na tu jsme čekali celých 14 let, pochybuji, že se od něho kdy dočkáme seriálu. 

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest