House of Cards: Robin Wright poprvé promluvila o skandálu Kevina Spaceyho

House of Cards: Robin Wright poprvé promluvila o skandálu Kevina Spaceyho | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Představitelka Claire Underwood ze seriálů House of Cards (Dům z karet) se poprvé vyjádřila o skandálu Kevina Spaceyho. Jako jedna z mála ho nehodila přes palbu.

Když loni streamovací služba Netflix vyškrtla v reakci na sexuální skandály Kevina Spaceyho ze seriálu House of Cards (Dům z karet), všichni byli v šoku. Úlohu ústřední postavy pro nadcházející 6. sérii převzala Robin Wright coby Claire Underwood. Ta o celé záležitosti dlouho mlčela. Až doteď. Ukázala se přitom jako rozená diplomatka a na rozdíl od jiných ze seriálového týmu (viz článek níže) zachovala dekórum a do Spaceyho si nekopla.

Sexuální predátor Kevin Spacey čelí dalšímu nařčení: Je to rasista!
 

"Všichni jsme byli samozřejmě překvapeni a nakonec zarmouceni. Pokračovali jsme v práci a byli jsme vděční, že jsme byli vůbec schopní dokončit sérii, jak bylo plánováno. Byli jsme (s Kevinem Spaceym) jen spolupracovníci, vážně. Nikdy jsme se mimo natáčení nestýkali. Měli jsme čistě profesionální vztah. Znali jsme se jen mezi klapkami. Nepoznala jsem ho jako člověka, jen jako neuvěřitelného mistra ve svém oboru, což on bezesporu je," uvedla herečka s tím, že k ní se nikdy s despektem nechoval. Vždy k ní byl prý uctivý. Zdůrazňuje však, že to je pouze její osobní zkušenost. Herečka během rozhovoru viditelně velmi vážila slova, aby (pochopitelně) uspokojila obě strany, nikomu neublížila, zůstala loajální k Netflixu a nezpůsobila seriálu před uvedením nové série další skandál. 

Diplomaticky a vychytrale uvedla, že všichni s rozhodnutím společnosti Netflix souhlasili, a to zejména s ohledem na to, jak intenzivní šok celá záležitost společnosti způsobila. Rozhodně se však z jejích slov nedalo vyčíst, že by byl Spacey jakýsi sexuální predátor. Svůj první rozhovor na toto téma Robin Wright zvládla prostě na jedničku, to se jí musí nechat. Protože co si budem namlouvat - herečka si ze své současné pozice nemůže dovolit veřejně a otevřeně říkat to, co si myslí. Naopak se musí zachovat tak, aby "se vlk nažral, koza zůstala celá a nikdo nebyl pošpiněn". Úkol vskutku hodný profesionála.

Níže zhlédněte teaser k 6. sérii, ve kterém usedne Robin coby Claire do křesla prezidentky Spojených států. 

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest