Herci a jejich konec: 5 nejpodivnějších televizních odchodů

Herci a jejich konec: 5 nejpodivnějších televizních odchodů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Pojďme si udělat malý exkurz do minulosti a podívat se na zub vybraným hercům, kteří dobrovolně opustili své televizní seriály. Někdy i z dost netradičních důvodů.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Herci opouštějí svoje štace na televizních obrazovkách neustále. Nejčastěji je důvodem přepracování a přání zaslouženého odpočinku. Někdy za jejich koncem stojí taková menší rozmazlenost - nechce se jim totiž hrát jednu a tu samou roli stále dokola. Další se rozhodli, že přišel čas vyměnit seriál za film, a tak se pokoušejí prorazit na filmovém plátně. Potom existuje skupina potížistů, které tvůrci jednoduše vyrazili, protože jejich chování nebylo nadále společensky akceptovatelné. Další skupině vystavila stopku skutečnost, že se scenáristé rozhodli, že byl jejich příběh již odvyprávěn a je načase se s nimi v rámci změny dynamiky příběhu rozloučit. My si ale dnes posvítíme na herecké derniéry, které byly způsobeny zvláštními, někdy až komickými okolnostmi. Zde je žebříček pěti nejzajímavějších z nich.

TOP 6 seriálů v historii, které byly zrušeny za podivných okolností
 

Volání Bílého domu (Dr. House)

Fanoušci kultovního lékařského seriálu Dr. House si jistě pamatují na mladého a talentovaného doktora Kutnera, jehož sebevražda přišla doslova jako blesk z čistého nebe. Řadu diváků nechala v naprostém šoku, protože jeho činu v předchozích epizodách nenapovídaly vůbec žádné indicie. S postupem času se ukázalo, že herec Kal Penn dostal nabídku, která se prostě a jednoduše neodmítá. Tou byla možnost pracovat v Bílém domě v administrativě Barracka Obamy jako předseda výboru pro umění a humanitní vědy, kde setrval až do roku 2017, kdy na svůj post rezignoval.

Punc výjimečnosti nyní celé situaci dodává i fakt, že se talentovaný herec indického původu k herectví vrátil a v současné době je k vidění v seriálu také z prostředí Bílého domu s názvem Designated Survivor, ve kterém po boku Kiefera Sutherlanda ztvárňuje hlavního prezidentova mluvčího.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest