Živí mrtví: Hlavní herec promluvil o svém odchodu

Živí mrtví: Hlavní herec promluvil o svém odchodu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Tvůrci The Walking Dead přijeli na Comic Con uvést svoji devátou řadu a při debatě přišel čas i na tu nejzásadnější otázku.

Před dvěma měsící jsme se dozvěděli, že po tragickém odchodu Carla, nás bude v další řadě čekat hned druhá velká ztráta oblíbené postavy. Po Chandleru Riggsovi, který opustil roli Carla po jeho vyškrtnutí ze scénáře, potkal podobný osud i Andrewa Lincolna. Ten se však rozhodl dát padáka z vlastního rozhodnutí. A protože si zahrál postavu otce právě zmíněného Carla, většina by se domnívala, že jejich odchod ze seriálu bude mít jistou spojitost.

Živí mrtví: Trailer k deváté řadě je venku a překvapil!
 

Ovšem až teď jsme se dozvěděli ten pravý důvod.A to přímo od samotného Andrewa Lincolna, který na Comic Conu v San Diegu konečně promluvil o svém rozhodnutí. Herec je totiž anglický rodák a kvůli nepřetržitému natáčení v americké Atlantě, nemůže vídat svojí rodinu tak často, jak by chtěl. Zároveň se jeho děti stávají neustále staršími a jak se postupně stávají nezávislými, jejich schopnost navštěvovat tátu v práci upadá.

Dle Lincolnových slov svůj odchod plánoval delší dobu a jen čekal na ten správný čas, kdy bude moci jeho roli v příběhu někdo převzít. Už někdy okolo čtvrté řady měl rozhovor s bývalým showrunnerem Scottem Gimplem, ve kterém s ním mluvil ohledně nějakého způsobu, jak dle jeho slov: "...ukončit to, co nikdy nemělo být ukončeno a zároveň nepoškodit mateřskou loď." 

K jeho odchodu se ale nevyjádřil jen on sám, ale zároveň i producentka Gale Anne Hurd, která byla optána na to, jak se tvůrčí tým s touto ztrátou popere. A její reakce byla vcelku optimistická. Řekla, že i když seriál přišel o hodně ze svých postav, stále je tu možnost prozkoumávat kupu materiálu z komiksové předlohy Roberta Kirkmana. Zároveň tím také vznikají příležitosti, které přicházejí se všemi těmito skutečnostmi a umožňují upoutávat pozornost na nové castingové přírůstky. Vím, že vám toto asi nic moc neřekne, a tak vám to trochu zjednoduším. Prostě a jednoduše jsou tvůrci přesvědčeni, že díky této zásadní změně dovedou nasměrovat příběh novým směrem a tím uspokojit jak staré, tak nové fanoušky. 

A co si myslíte vy? Byli byste radši kdyby příběh pokračoval ve starých kolejích a nebo uvítáte změnu? 

Zdroj: ScreenrantScreenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Tereza | 10.11.2019 10:21
Twd bez ricka neni twd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest