Živí mrtví: Zemře hlavní hrdina? Andrew Lincoln odpověděl

Živí mrtví: Zemře hlavní hrdina? Andrew Lincoln odpověděl | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 23 obrázků
Jakým způsobem proběhne toto srdcervoucí rozloučení? 

Rozloučení s hlavní postavou Rickem v seriálu Živí mrtví nebude lehké jak pro diváky, tak pro studio. My diváci přijdeme o jeden z důvodů, proč se stále dívat na tento skomírající, leč stále slušný seriál, a studiový kravaťáci z AMC díky tomu možná přijdou o svou nejvýdělečnější televizní show. Nicméně jakým způsobem se s postavou Andrewa Lincolna rozloučíme, o tom stále vznikají jen pouhopouhé spekulace.

Tu asi nejpravděpodobnější teorii naznačuje nově vyšlý trailer, ze kterého většina fanoušků vydedukovala, že se Rick přemění v chodce. V jednom ze záběrů totiž můžete spatřit neznámou osobu v Rickových botách, jejíž chůze dost přimomíná chůzi zombíka a ještě k tomu na zem dopadají kapky krve. Docela dost indícií na to, že se tvůrci snaží smrt této postavy tajit. A tak bych se klidně vsadil, že nás tvůrci pouze tahají za nos, protože propálit tak očekávaný konec postavy už v ukázce, tomu se mi prostě nechce věřit. 

A teď se celá situace ještě víc komplikuje. Na Comic Conu, kam samozřejmě dorazil i tvůrčí tým s herci seriálu, byl Andrew Lincoln na tiskové konferenci optán na osud své postavy. Konkrétně jestli jeho odchod znamená, že jeho postava zemře. A tázající se dočkal této lišácké odpovědi: 

"No, myslím si, že Lennie James (Morgan) je dokonalým příkladem odchodu bez umírání a dělá to docela dobře. Právě jsem ho viděl před pěti minutami...Takže ano, je tu jistá cesta a  zjevně i další cesta, kterou jsme se často vydávali. Zjevně vám neprozradím, jaká cesta to bude. Myslím tím, že preferuji cestu Lennieho Jamese, ale myslím si, že to, co v této (deváté) sérii máme, je opravdu pozoruhodné a jsem velmi hrdý na práci, kterou jsme udělali."

Živí mrtví: Hlavní herec promluvil o svém odchodu
 

Andrew Lincoln ve své odpovědi poukazuje na hereckého kolegu Lennieho Jamese, který ze seriálu odešel prostřednitvím přesunu do spin-offu seriálu Živí mrtví Fear the Walking Dead, aniž by jeho postava musela zemřít. Nicméně, i když jsme se nedozvěděli nic konkrétního, herec nevylučuje, že způsob jakým hodlá seriál opustit, nemusí být tak zřejmý, jak vypadá. A způsob jakým seriál přišel o postavu Lennieho Jamese vidí jako možné východisko pro opuštění seriálu bez jeho poškození. 

Níže si můžete pustit kompletní video z Comic-Con panelu The Walking Dead. V galerii si můžete prohlédnout fotografie z oficálního instagramu seriálu Živí mrtví a fotky z Comic Conu s Andrewem Lincolnem. 

Zdroj: Comicbook, Instagram

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Spike/ | 26.07.2018 00:45
Tak pokud ten 'odchod' proběhne nějak nenásilně, proč nenechat zadní vrátka kdyby se herec jednou chtěl vrátit alespoň zahostovat... Ale udělat tohle logicky a tak aby to působilo věrohodně... no, bude to oříšek.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest