Pán prstenů: Amazon zvažuje návrat na Nový Zéland!

Pán prstenů: Amazon zvažuje návrat na Nový Zéland! | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 10 obrázků
Aneb když se nereálné může stát skutečností! V galerii najdete fotky filmových scenérií na Novém Zálandu v komparaci s obrázky z filmů.

V dnešní době rychlého pokroku, kdy se používání zeleného plátna bere za samozřejmost a je jen otázkou času, kdy budou Oscara dostávat i herci digitálních postav, je natáčení s reálnými kulisami považováno za úctyhodný výkon. Zvlášť pokud děláte na fantasy, kde si toto poctivé řemeslo jen tak nedovolíte. To je také jeden z důvodů, proč je trilogie Pána prstenů tak unikátním mistrovským dílem a svými překrásnými až epickými výhledy na Novém Zélandu i po tolika letech nakopává zadek celo-digitálnímu Warcraftu. S příchodem nového příběhu ze Středozemě ale vzniká jistá rozpačitost ohledně toho, zda se tvůrci k této vysoce nastavené laťce alespoň přiblíží a nový seriál bude vypadat přinejmenším stejně dobře, jako jeho filmový předchůdci.

Pán prstenů: 10 adeptů, kteří by mohli hrát mladého Aragorna
 

A světe div se, ono se to snad vážně povede! Nechci se tu předčasně radovat, ale zpráva, že Amazaon údajně zvažuje natočení příběhu o mladém Aragronovi v přírodě Nového Zélandu, mě upřímně naplňuje srdce radostí. S rozpočtem 250 mega, který určitě ještě stoupne, by navíc to cestování sem a tam nebylo větším problémem. Žádná definitivní dohoda s Peterem Jacksonem nebo společností Weta Workshop, která se podílela na výrobě efektů a celkového designu pro filmovou trilogii, sice zatím neproběhla, ale budeme držet palce, ať alespoň jedno z toho vyjde. Navíc, už jenom zájem Amazonu o návrat do starých kulis napovídá, že si je zcela vědom důležitosti zdejší krajiny, která prostě vždy byla nedílnou součástí tohoto smyšleného světa. Pokud se o tom chcete sami přesvědčit, stačí kliknout na video přiložené níže nebo si prohlédnout galerii plnou filmových scenérií, které můžete osobně navštívit. A jak toto oznámení vnímáte vy?

Zdroj: thegww, LRM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest