Živí mrtví: Kdo nahradí Ricka Grimese?

Živí mrtví: Kdo nahradí Ricka Grimese? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Hlavní hrdina si vyhlédl svého úctyhodného nástupce.

Pozor, článek obsahuje potenciální spoilery k 9. řadě seriálu Živí mrtví.

9. řada seriálu Živí mrtví se na obrazovky vrátí už 7. října a společně s ní se dočkáme i občanské války mezi hlavním hrdinou Rickem a Maggie. Ta má na svého „kamaráda“ pifku kvůli pouhému uvěznění tyrana Negana za zabití jejího muže, což hodlá Rickovi hořce oplatit. A ten na to pravděpodobně nehezky doplatí, protože jak určitě víte, tato řada bude pro jeho představitele, Andrewa Lincolna, konečná. Proto nastal čas pro jeho nástupce. Studio AMC sice oznámilo, že novou hlavou seriálu se stane Norman Reedus alias Daryl, avšak pozice hlavního lídra všech přeživších by mohla připadnout někomu jinému.

Celkem smysluplně by se jím mohla stát Michonne, která tentokrát povýší a získá mnohem větší vliv, moc a odpovědnost. Fanoušci tuto postava jistě poznají jako tvrdou, nekompromisní a často nemilosrdnou drsňačku, co nepotřebuje plný zásobník, aby čelila nebezpečí, ale vytsačí s pouhými dvěmi katanami. A té by vůdčí schopnosti jistě nechyběly. Tuto skutečnost navíc podporuje i fakt, že poslední dvě řady s Rickem dokonce chodila, takže pro jeho nástupce zní určitě jako nejlogičtější volba. Toto oznámení vzěšlo od nové showrunnerky Angely Kang, která při rozhovoru navíc dodala, že to bude pro nás opravdu zábavné vidět postupý vývoj této postavy. Snad se její slova vyplní.

Zdroj: Screenrant, TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Adéla | 26.10.2018 10:40
S Darylem místo Ricka by to pro mě skončilo, už proto, že i Daryl je rozhodnutý Rickovi ublížit. Navíc, jeho chování v posledních sérií je doslova o přes držku... S Michonne na Rickově místě seriálu ještě šanci dám...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest