House of Cards: Kevin Spacey si zaslouží druhou šanci, říká Robin Wright

House of Cards: Kevin Spacey si zaslouží druhou šanci, říká Robin Wright | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Představitelka Claire Underwood ze seriálu House of Cards (Dům z karet) promluvila o tom, co se dělo po provalení skandálu s Kevinem Spaceym.

Robin Wright, představitelka Claire Underwood ze seriálu House of Cards (Dům z karet), promluvila o skandálu Kevina Spaceyho, který sužoval tvůrce loni na podzim. Stačilo málo a fanoušci House of Cards se další série nedočkali.

"Seriál byl kvůli klimatu té doby velmi, ale opravu velmi blízko tomu, aby byl zrušen. Víte, vzduch byl tehdy velmi hutný. Harvey Weinstein... Lidé kolem říkali, že to musíme všechno skončit, nebo to bude vypadat, že tuhle špínu oslavujeme a uznáváme," řekla Robin Wright. Svými slovy tak demonstrovala, jakou masovou hysterii kauza Me Too spustila. 

Přestože obvinění Kevina Spaceyho ze sexuálního obtěžování vyšlo najevo loni na podzim, Robin Wright, novopečená ústřední postava seriálu House of Cards, se k celé kauze vyjádřila až letos v červenci. Její slova byla velmi kolegiální, diplomatická a profesionální. Přečtěte si je v odkazu pod tímto odstavcem. V nejaktuálnějším rozhovoru z koncem srpna prohlásila: "Věřím, že každá lidská bytost je schopná se napravit. V tomto slova smyslu věřím ve druhé šance, nebo jakkoliv jinak to nazvete. Říká se tomu vývoj," uvedla.

House of Cards: Robin Wright poprvé promluvila o skandálu Kevina Spaceyho
 

Myslíte, že si Kevin Spacey zaslouží druhou šanci? Nebo by měl navždy zůstat v ústraní Hollywoodu? Premiéra 6. závěrečné řady House of Cards bez Kevina Spaceyho se uskuteční už 2. listopadu. V galerii si prohlédněte oficiální plakát k této sezóně a také podzimní vyjádření Kevina Spaceyho k celé kauze.

Zdroj: Netaporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Missandei | 10.09.2018 09:16
Přesně tak! Žádná presumpce neviny. Stačí slovo kohosi, kdo se klidně může chtít jen zviditelnit, a špičkovej herec má zkaženej život i kariéru. Nechápu, jak tohle mohli v Hollywoodu dopustit...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest