Smrtonosná zbraň: Seriál obohatí Stifler z Prciček

Smrtonosná zbraň: Seriál obohatí Stifler z Prciček | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Policista Murtaugh získal v seriálové verzi výraznou posilu.

Seriál Smrtonosná zbraň vychází ze stejnojmenné filmové série s Dannym Gloverem a Melem Gibsonem. Když se měl tento seriál začít vysílat, nikdo z fanoušků popravdě příliš nevěřil tomu, že by mohla seriálová adaptace známých filmů nějak vyniknout. Příjemným překvapením pak bylo, že 1. série z roku 2016 se stala velmi úspěšnou a druhá série o rok později získala ještě lepší hodnocení. S dokončením 2. série ovšem přišla zpráva, že představitel Martina Riggse, Clayne Crawford, se ve 3. sérii již nevrátí. Tvůrci tak stáli před velice těžkou zkouškou - museli najít odpovídající náhradu. A zdá se, že ji nakonec opravdu našli.

Novým parťákem policisty Murtaugha (Damon Wayans) nebude totiž nikdo jiný než herec Seann William Scott, kterého můžete znát především jako Steva Stiflera z populární filmové série Prci, prci, prcičky. Kromě toho jej můžete samozřejmě také znát z akční komedie Vítejte v džungli nebo z ulítlé komedie Hele vole, kde mám káru?, nicméně právě v již zmíněných Prcičkách Seann nejvíce ukázal, jak velký komediální talent ve skutečnosti má. A právě proto je jako náhrada za potrhlého Martina Riggse zcela jistě perfektní volbou.

O Seannově postavě zatím skoro nic nevíme, stejně jako zatím neznáme přesný důvod, proč postava Martina Riggse seriál opustí. S přibývajícími novinkami vás ale budeme o všem včas informovat. Mezitím se můžete podívat na krátké promo video, ve kterém dostáváme nástin toho, jak se Seannova postava do seriálu zapojí. Co říkáte na Seanna ve Smrtonosné zbrani? Těšíte se, co nám ve třetí sérii předvede?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest