All American: Sportovní drama z prostředí amerického fotbalu

All American: Sportovní drama z prostředí amerického fotbalu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Nadějný středoškolský fotbalista dostane unikátní šanci jít si za svým snem. Nic ovšem není tak jednoduché a život nedává nic zadarmo. V galerii najdete první fotky!

Americký fotbal je v zámoří předmětem prakticky náboženského uctívání. Tamní zábava číslo jedna je pro řadu kluků celoživotní vášní a jediným lístkem, který je může vytáhnout z neutěšené sociální situace. Fotbal je totiž šancí na lepší život, jehož lesk mění bláhové naděje ve zlaté sny protkané slávou, penězi a respektem. Nadcházející hit All American pocházející od stanice CW sleduje nadějného černošského fotbalistu, který dostane životní šanci připojit se k prestižnímu středoškolskému fotbalovému programu v bohaté čtvrti Los Angeles. Brzy si ale uvědomí, že talent a tvrdá práce nejsou všechno a že pokud bude chtít skutečně zapadnout, bude se muset nejprve vyrovnat se svou vlastní minulostí "kluka z ghetta".

Nečekaně působivý trailer lákající na nové sportovní drama v sobě kombinuje hlubší socioekonomické otázky (Friday Night Lights) se snahou jedince zapadnout do odlišné společenské třídy (The O.C.), a to vše za doprovodu vztahových karambolů a letajích pěstí mezi novými spolužáky ve snaze získat jejich uznání a respekt (One Tree Hill). Pokud se tvůrcům podaří sloučit to nejlepší ze všech tří zmíněných seriálů, mohlo by se jednat o jeden z nejlepších počinů letošního podzimu se sociálně relevantním a uvědomělým komentářem vezoucím se na bezbřehé popularitě ikonického sportu. Ingredience jsou v připraveny. Teď ještě doufat, že finální produkt bude k jídlu. V galerii jsou k vidění první oficiální fotky.

Premiéra: Středa 10. října
Stanice: The CW

Zdroj: TvGuide

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest