TOP 10 podzimních premiér, které mají potenciál zabodovat

TOP 10 podzimních premiér, které mají potenciál zabodovat | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Každý rok je to stejný příběh. Se začátkem školního roku začíná i nová seriálová sezóna a desítky televizních kanalů na nás chrlí stovky nových pořadů. Není v silách jednotlivce vidět všechno. Proto jsme se vám rozhodli ulehčit situaci sestavením našeho žebříčku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

Maniac (Netflix)

Lékařský experiment, který si pohrává s lidskou myslí. Skupina lidí bojující se svými problémy, dost zoufalá na to, aby se příhlásila. Netřeba dodávat, že se věci šeredně vymknou kontrole a lékařské subjekty (čti pokusní králíci) budou odsouzení k boji o holé přežítí v různých světech, napříč realitou, časem a prostorem. Nebo jde o něco jiného? Možná že se všechno odehrává jenom v jejich hlavě. Je nebezpečí, kterému budou čelit, opravdu reálné?

Netflix prostě a jednodušše neodpočívá a snaží se svým diváků přinést rok co rok nějakou pořádnou pecku, která pořádně otřese zaběhnutými pořádky. Letos to vypadá, že se jím stane Maniac. Dvojici bláznivých pacientů si zahrají Jonah Hill a Emma Stone. Ve vedlejších rolích se objeví Sally Fields (Spiderman: Homecoming) a Justin Theroux (The Leftowers). Režírovat bude Cary Fukunaga, jehož první série True Detective je všeobecně považována za jeden z nejlepších seriálových počinů 21. století. A třešničkou na dortu je pak účast Patricka Somervilla,  který napsal oceňovaný seriál The Leftovers. Výlet do nejhlubších zakoutí lidské mysli se nezadržitelně blíží. Připravte se na to, že zákony a logika našeho světa, zde nemají své místo.


Premiéra: Pátek 21. září
Stanice: Netlix
Zajímavost: Pro Emmu Stone a Jonaha Hilla se jedná o jejich druhou spolupráci. Poprvé se tato dvojice potkala před kamerou v kultovní komedii Superbad z roku 2007, která odstartovala jejich úspěšné tažení Hollywoodem. 

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest