TOP 10 podzimních premiér, které mají potenciál zabodovat

TOP 10 podzimních premiér, které mají potenciál zabodovat | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Každý rok je to stejný příběh. Se začátkem školního roku začíná i nová seriálová sezóna a desítky televizních kanalů na nás chrlí stovky nových pořadů. Není v silách jednotlivce vidět všechno. Proto jsme se vám rozhodli ulehčit situaci sestavením našeho žebříčku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

Homecoming

S každou novou sezónou dávají argumenty zástupců tábora, který prohlašuje, že televize je odkladištěm pro neuspěšné filmové herce, stále méně a méně smysl. Jenom letos se vydávájí na "druhou stranu barikády" Amy Adams, Sean Penn, Jonah Hill nebo Emma Stone. Tuto přestižní skupinu navíc doplní i o něco později Julia Roberts, jejíž dlouho očekávaný seriál se dostane na obrazovky v listopadu. V něm by měla ztvárnit sociální pracovnici Heidi, která pracuje v tranzitním podpůrném centru pro válečné veterány, jehož úkolem je snaha o jejich bezproblémové začlenění zpátky do civilního života. V hlavní mužské roli by ji měl doplnit Stephan James (Selma), který se po těžkém traumatu snaží začlenit zpátky do normálního života. Aby to nebylo všechno tak jednoduché, tak o několik let později, když Heidi pracuje jako servírka v malém meštečku uprostřed ničeho, ji zčistajasna vyhledá pracovník ministerstva obrany a začne jí klást nepříjemné otázky o jejím předchozím zaměstnání v centru pro veterány. Heidi si začne pomalu ale jistě uvědomovat, že pod povrchem oficiálních událostí existuje úplně jiný příběh, takový, na který se celé ty roky od svého odchodu snažila zoufale zapomenout. 

Premiéra: Pátek 2. listopadu 
Stanice: Amazon
Zajímavost: Režírovat bude Sam Esmail (Mr. Robot), který čerpal inspiraci z populárního stejnojmenného podcastu od Elie Horowitze a Micaha Bloomberga.

 

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest