TOP 10 podzimních premiér, které mají potenciál zabodovat

TOP 10 podzimních premiér, které mají potenciál zabodovat | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Každý rok je to stejný příběh. Se začátkem školního roku začíná i nová seriálová sezóna a desítky televizních kanalů na nás chrlí stovky nových pořadů. Není v silách jednotlivce vidět všechno. Proto jsme se vám rozhodli ulehčit situaci sestavením našeho žebříčku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

You

Termín "osudové setkání" může mít několik významů. Všichni známe ten nejprofláklější příběh z romantických slaďáren, které většinou končí u svatebního oltáře společným vyznáním lásky na věky věků. Existují ovšem i jiné typy, které rovněž splňují definici osudovosti. O tom méně příjemném, ale stejně intenzivním, bude vyprávět nový seriál stanice Lifetime s název You. Znáte to. Náhodou potkáte v baru dívku. Okamžitě mezi vámi přeskočí jiskra. Muž je okouzlující, pozorný, za každé situace ví, co říct, a s postupem času získá žena pocit, že ji dokáže číst myšlenky. Netrvá to dlouho a láska je na světě. Jediný rozdíl je v tom, že na tomto setkání nic "náhodného" nebylo. Co když tajemný muž využil veškeré nástroje internetového věku (sociální sítě), včetně stalkingu, aby získal o ženě všechny dostupné informace, které zajistí, že na ni při jejich prvním "náhodném" setkání opravdu zapůsobí. Už je ovšem pozdě a dívka se stále hlouběji propadá do pavučiny lží zosnované charismatickým mladíkem a navzdory varování přátel se do něj zamiluje. Otázkou zůstává, co je vlastně jeho cílem? Chce pouze získat její srdce nebo jde o něco víc?

Premiéra: Neděle 9. září
Stanice: Lifetime
Zajímavost: Penn Badgley alias Dan Humphrey alias Gossip Girl a i tentokrát bude jeho "perem, které je mocnější než meč" internet. Všichni (ne)slušní lidé, třeste se!

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest