Živí mrtví: Dwightova budoucnost očima jeho představitele

Živí mrtví: Dwightova budoucnost očima jeho představitele | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Austin Amelio nám prozradil více o své budoucnosti v seriálu. V galerii si prohlédněte hercovy zákulisní fotky.

Pozor, článek obsahuje spoilery k seriálu Živí mrtví.

Když se naši hrdinové na konci minulé řady konečně zbavili Negana, byl to nový začátek doslova pro každého. Všichni přeživší začínají budovat nový civilizovaný svět, Negan pyká za své činy v cele a jeho skupina Spasitelů dostala milost a druhou šanci. Ale někdo nám tu pořád zbývá. Dwight. Tohoto člena Spasitelů, který zradil Negana a pomohl našim hrdinům k vítězství, jsme viděli naposled, když se vydával hledat svoji ztracenou manželku Sherry. A doteď jsme úplně netušili, kdy se s ním znovu setkáme.

Živí mrtví: 10 extra zajímavostí, o kterých jste na 90% neslyšeli

Dle slov jeho představitele Austina Amelia by to mohlo být brzy. Prostřednictvím rozhovoru pro web Comicbook divákům prozradil, že je připravený na comeback: „Fakt se mi to líbí. Jsem kur*a připraven, člověče.“

Herec nakonec promluvil i o své budoucnosti v seriálu: „Je to skoro celá podstata mé postavy, takže pokud nehledám Sherry, jsem mrtvý,“ dodal se smíchem. „Rád bych, aby se to vyvýjelo touto cestou, to by bylo hezké. Rád bych viděl, jak se Dwight vydává na extra temnou výpravu, kde by musel dělat všechny ty šílený srač*y, aby ji našel.“

K tomu dodal představitel Ježíše, Tom Payne: „Protože to zatím nebylo dost temné, ani spálení vašeho obličeje žehličkou,“ poukazuje na předešlé události. Amelio se přidává: „Temnější! Potřebuju to temnější! Spalte mé tělo!“ Ano, Amelio, naprosto s tebou souhlasím. Hrát postavu, které spálili půlku obličeje a musela sloužit chlapovi, který vyhnal jeho manželku, to je doslova slabý čajíček.

Zda se s ním setkáme už v nadcházející 9. řadě, to zatím není známo. V komiksech se Dwight stal novým vůdcem Spasitelů pracující pro Ricka, tak uvidíme, jaký osud pro něho tvůrci chystají. V galerii si prohlédněte fotky ze zákulisí natáčení, na kterých je právě Austin Amelio.

Zdroj: Comicbook. Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest