Star Wars: Známe název a synopsi hraného seriálu

Star Wars: Známe název a synopsi hraného seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dlouho diskutované drby se nyní konečně potvrzují. O čem seriál přesně bude?

Natáčení vůbec prvního hraného seriálu z předaleké galaxie již konečně začalo, a tak vám přinášíme další a další novinky. Ty dnešní jsou nicméně doposud nejdůležitější, jelikož známe oficiální podtitul nového seriálu, který jednoduše zní The Mandalorian. Název tedy potvrzuje již dlouho diskutované spekulace, že by se seriál mohl zaměřit na mandalorianskou tematiku. Jediný rozdíl je v tom, že by se seriál neměl zaměřit přímo na samotné dění na planetě Mandalore, ale čistě na jednoho příslušníka této kultury. Oficiální synopse zní takto:

„Po Jangovi a Boba Fettovi přichází do světa Star Wars další válečník. Seriál Mandalorian se odehrává po událostech zničení druhé Hvězdy smrti a před zrozením Prvního řádu. Sledujeme námahy a strasti osamělého pistolníka při jeho putování ve vzdálených koutech galaxie, daleko od pravomocí Nové republiky…“

Tak zní první oficiální synopse, která bude později ještě určitě rozšířena. V minulém článku jsme vás mimo jiné informovali o tom, že byl do seriálu obsazen Pedro Pascal, kterého můžete znát ze Hry o trůny, dále z Narcos a také z filmu Kingsman: Zlatý kruh. Podle určitých zdrojů by se měl právě Pascal ujmout hlavní role, na oficiální oznámení se ale stále ještě čeká. Jak se vám líbí název a první synopse? Jste rádi, že se bude seriál soustředit na postavu Mandaloriana? Na závěr přikládáme klip Obi-Wanova útěku z Mandaloru z Klonových válek, který tuto kulturu spolu s Povstalci zatím prozkoumal nejvíce.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest