Iron Fist: Seriál byl po dvou řadách zrušen!

Iron Fist: Seriál byl po dvou řadách zrušen! | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Čtvrtý člen Defenders už se další sezony nedočká. Je pro něj alespoň nějaká budoucnost?

Více než měsíc od premiéry 2. řady marvelovského Iron Fista to se seriálem vypadalo docela slibně. Po strašlivě přijaté 1. sérii se dvojka těšila mnohem lepší odezvě jak od kritiků, tak od fanoušků a finální epizoda navíc zanechala diváky s docela solidním otevřeným koncem a otázkou, co se bude dít dál. Teď to ale vypadá, že se nám možná nikdy nedostane řádné odpovědi. Společnosti Marvel a Netflix totiž společně prostřednictvím serveru Deadline oznámily, že Iron Fist byl po dvou odvysílaných řadách zrušen!

Recenze: Iron Fist - 2. série
 

Iron Fist se na Netflix se 3. sezonou nevrátí.“ stojí v prohlášení. „Všichni u Marvel Television i u Netflixu jsou na svůj společný seriál pyšní a vděční za všechnu tvrdou práci našich fantastických herců, pracovníků a showrunnerů. Děkujeme všem fanouškům, kteří obě dvě sezóny sledovali, za jejich společnou podporu a partnerství. Jeho seriál na Netflixu možná skončil, ale nesmrtelný Iron Fist bude žít dál.

Z poslední věty se zdá, že ačkoliv byl samotný seriál zrušen, postava Dannyho Randa (Finn Jones) by se mohla v budoucnu ještě objevit. Nejlogičtější volbou by byla další týmovka The Defenders, ta se ale v dohledné době neplánuje. Možná se tedy Danny se svou svítící pěstí pouze zastaví v jednom z dalších seriálů jako Luke Cage nebo Daredevil. Deadline ale tvrdí, že zrušení Iron Fista má na svědomí hlavně Netflix, zatímco Marvel hodlal s projektem pokračovat a uvažuje proto, že by se trojka mohla přesunout na novou streamovací službu, kterou momentálně připravuje Disney. Nic ovšem zatím není definitivní. Mrzí vás, že už se možná s Iron Fistem neuvidíte? Nebo jste připravení nechat ho za sebou?

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Pavel | 28.08.2021 18:44
ano rozhodně mě mrzí že další řada nepokračuje podle mého je to jeden z nejlepších seriálů na netflix a navíc to skončí fakt dobře a napínavě moje kritika by byla v tom smyslu že si vůbec dovolili ukončit takto seriál
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest