Star Wars: Diego Luna možná bude v seriálu digitálně omlazen

Star Wars: Diego Luna možná bude v seriálu digitálně omlazen | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Prequelový seriál o Cassianu Andorovi nejspíš zamíří dál do minulosti, než se myslelo.

V posledních týdnech jako by se s chystanými seriály pro Disneyho vlastní streamovací službu Disney+ roztrhl pytel a zprávy o nových projektech se objevují prakticky každým dnem. Jednou z těchto velkorozpočtových televizních produkcí bude i samostatná série o Cassianu Andorovi, vysoce postaveném členovi povstaleckého odboje, kterého jsme potkali a také se s ním zase (SPOILER) rozloučili v Rogue One: A Star Wars Story. Tam se nám představil jako ostřílený voják ochotný udělat pro odboj cokoliv, vzhledem k jeho filmovému osudu ale seriál nejspíš bude muset nabídnout jeho mladší a nezkušenější verzi, která se ve filmového Cassiana teprve vyvine. Jak daleko do minulosti série zajde, to zatím není jisté, ale podle Diega Luny, který si roli zopakuje, to možná bude dál, než bychom čekali. Herec by totiž mohl být pro seriál digitálně omlazen.

Samotný Luna se k tématu vyjádřil při rozhovoru s Variety. Po většinu času si pouze vychvaloval příležitost, že si vůbec mohl zahrát v tak obrovské značce, jako jsou Star Wars a přinést fanouškům latinskoamerického původu konečně hrdinu, který vypadá a mluví jako oni. Odezva diváků byla podle jeho zkušeností v tomto ohledu fantastická. Ke konci ovšem dodal zajímavou zmínku týkající se i jeho chystaného sólo seriálu. Pověděl, že to bude super pocit, až se bude na obrazovce vídat čím dál mladší a mladší a nemá vůbec problém s tím, že se k jeho omlazení použije moderních technologií. Pokud jeho vyjádření chápeme správně, bude se v seriálu používat omlazovacích digitálních triků, které Disney ve svých velkofilmech postupně dovádí k dokonalosti už několik let. Příklady jsme krátce mohli vidět například v Marvelovkách Strážci Galaxie vol. 2 či Ant-Man a Wasp. Začátkem příštího roku bude ale technologie použita prakticky po celý film na Samuelu L. Jacksonovi v chystané Captain Marvel. Trikaři na technice pracují už poměrně dlouho, a pokud opravdu hodlají čarovat i na tváři Diega Luny, musí být se stavem efektů opravdu spokojení. Tím pádem by se zároveň potvrdil i vysoký rozpočet, protože digitální make-up rozhodně nebude nic laciného. Co si o tom všem myslíte? Vadí vám, že Disney místo přeobsazení začíná dávat přednost počítačovým trikům?

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Starfish | 21.11.2018 06:28
Proč se sakra pořád plácají v minusti už mrtvých postav a v prequelech? Vím že je to už ohraná písnička ale proč když už se mermomocí chtějí vyhnout 8 a 9 nemohli by se podívat do Old Republic tisíce let do minulosti.
Vstoupit do diskuze

Související články

Rogue One: A Star Wars Story

10.12.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest