Teorie velkého třesku: Jim Parsons promluvil o konci a dítěti s Amy

Teorie velkého třesku: Jim Parsons promluvil o konci a dítěti s Amy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Jak si Jim Parsons představuje konec Teorie velkého třesku? V galerii si prohlédněte - JIMOVU MATKU! Proč? Čtěte v článku.

Když v srpnu stanice CBS oznámila, že 12. řada Teorie velkého třesku bude poslední, mnohé to překvapilo. Vše totiž nasvědčovalo tomu, že pokračování nestojí nic v cestě. Později se ukázalo, že stojí. Jim Parsons! Právě jeho rozhodnutí se seriálem skončit utvrdilo tvůrce v myšlence, že nemá smysl dál pokračovat. Představitel Sheldona dal teď rozhovor, ve kterém uvedl své pocity ohledně konce a promluvil také o tom, jak by měli tvůrci příběh zakončit.

Teorie velkého třesku: 7 věcí, které by se ve 12. řadě měly vyřešit
 

"Je to sice trochu morbidní, ale připomíná mi to pocit, jako když musíte nechat uspat psa. Není to tím, že by ta show byla nemocná. Prostě jen víte, že děláte správnou věc, přestože je to velmi, velmi bolestivé," nechal se slyšet herec, kterého teď všichni bombardují otázkami, zda se v seriálu stane otcem. To sám zatím neví, ta myšlenka ho však nenadchla.

"Věci, které si pro naše postavy představovali tvůrci, by mě nikdy nenapadly. Kdybychom s Amy počali dítě, překvapilo by mě to, takže je klidně možné, že se to stane. Ale nemyslím si, že by Amyina postava teď potřebovala dítě, takže si ani nemyslím, že se stanu coby Sheldon otcem. Ne v tomto kontextu," vysvětlil. A jaký konec by si tedy představoval?

"Instinkt mi říká, že by se Sheldon neměl příliš vzdálit od toho, čím je dnes," uvedl s tím, že jedním z klíčů úspěchu této show je, že se podařilo přes vývoj jednotlivých postav zachovat jejich charaktery takové, jaké byly v epizodě jedna. Podotknul také to, že by se určitě žádnému divákovi nelíbilo, kdyby se věci obrátily o stoosmdesát stupňů jen proto, že se jedná o závěrečnou epizodu.

A teď jedna perlička na závěr. Parsons totiž prozradil, že nejvíce je z konce Teorie velkého třesku zdrcená jeho maminka: "Nejvíce zlomená je z toho moje máma. Mnohem víc než já. Vždy jí říkám: A jak dlouho sis jako představovala, že to budeme dělat?" prohlásil se smíchem Jim. A jaký konec byste si představovali vy? Souhlasíte s hercovými slovy?

Dnešní galerii jsme pro vás udělali trochu netradiční. Vedle zákulisních fotek s Jimem si totiž můžete prohlédnout i Sheldonovu/Jimovu matku Judy!

Zdroj: TNP

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest