TOP 5 herců, s nimiž je to na place k nevydržení

TOP 5 herců, s nimiž je to na place k nevydržení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Někteří herci trpí hvězdnými manýry, které jsou prostě k nesnesení. V některých případech je to i stálo místo. O kom je řeč?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Když někomu sláva a úspěch přerostou přes hlavu, je to průšvih. A ještě horší je, když taková osoba přeroste přes hlavu lidem okolo. S kým to na place není k vydržení? Většina informací v tomto článku vychází jen ze zákulisních drbů, spekulací a tvrzení různých osob. Na druhou stranu, na každém šprochu pravdy trochu.

TOP 6 seriálových postav, které vyhodíte oknem a vrátí se dveřma
 

Shannen Doherty

Už během natáčení seriálu Beverly Hills 90210 si Shannen Doherty alias Brenda vybudovala pověst nepřizpůsobivé (pseudo)hvězdy, která má problémy vyjít jak s herci, tak s celým štábem. Jason Priestley, představitel Brandona, ve svých memoárech například zavzpomínal na situaci, kdy se Shannen letěl do New Yorku. Navzdory tomu, že ještě nebyla ani tak slavná, nastoupila do letadla a ještě než se stihla pozdravit s prezidentem FOXu, naprosto konsternovaně se podivila a pohoršila nad tím, že jí bylo k převozu na letiště přistavěno obyčejné auto a ne limuzína. A to se ještě ani nezačalo natáčet! Myslím, že to vypovídá o všem.

Ani v seriálu Čarodějky si Shannen nevedla lépe. Coby Prue ji scenáristé nechali zabít ve 3. sérii. Sama herečka odůvodnila svůj konec takto: "V Čarodějkách byla celá řada momentů, kdy jsem podávala tak brutálně dobré a poctivé výkony, jaké můžu vůbec jako herečka podat. Když jsem to pak ale viděla, bylo mi jasné, že nevyniknou, protože šlo o Čarodějky. Je to seriál pro 12ti leté." Tomu se říká sebevědomí.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest