Recursion: Epický fantasy svět pod taktovkou Netflixu

Recursion: Epický fantasy svět pod taktovkou Netflixu | Fandíme seriálům
Streamovací služba svěřila adaptaci ambiciózní sci-fi novely do rukou dvou slavných tvůrců.

O tom, že Netflix zbrojí a láká do svých řad spoustu talentovaných osobností, vás průběžně informujeme. Jedním z největších úlovků byla bezesporu Shonda Rhimes (Chirurgové, How to Get Away with Murder), která rozhodně nezahálí. Nedávno internetová televize oznámila, že Shonda a její tvůrčí tým pracují na celkem osmi samostatných projektech. Jedním z prvních, který spatří světlo světa, bude adaptace sci-fi novely Recursion od autora bestsellerů Blakea Crouche. Jedná se o extrémně ambiciózní projekt, protože se do budoucna počítá s propojeným světem napříč televizním a filmovým žánrem.

K ikonické televizní producentce se navíc připojí Matt Reeves (Planet of the Apes), který v současné době pracuje na novém Batmanovi pro studio DC. Za zmínku stojí i skutečnost, že tato talentovaná dvojice spojí síly a převede na obrazovku knížku, která se dostane na knižní pulty až 11. června 2019. Je tak více než jasné, že Netflix má v samotného Crouche a jeho dílo velkou důvěru. A při pohledu na prvotní synopsi se není příliš čemu divit. Recursion je totiž neúprosným sci-fi thrillerem o záchraně světa, epickou romancí a výbušnou politickou sondou do života intrikujících elit. Spouštěčem bude vynález geniální vědkyně umožňující lidem nejen znovu prožít jejich nejniternější a život definující vzpomínky a momenty, ale i možnost je upravit. Lidem se tak nabídne příležitost změnit a přepsat celé jejich životy. Logicky bude technologie vybízet k široké škále možných zneužití s dalekosáhlými účinky.

To nezní vůbec špatně, co říkáte? Samotný projekt je ovšem stále ještě na úplném počátku, a premiéru tak nelze očekávat dříve než v roce 2020. Přesto se nelze ubránit pocitu, že samotná idea a osoby, kterým byla svěřena zodpovědnost za její převedení na plátno, dozajista vzbuzuje řadu důvodů k optimismu.

Zdroj: Comingsoon

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Fimi. | 05.12.2018 09:04
To zní extrémně zajímavě...fakt se těším
Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest