Roswell: Trailer na vzkříšení populární mimozemské romance

Roswell: Trailer na vzkříšení populární mimozemské romance | Fandíme seriálům
Roztají naše ledová srdce?

Původní seriál Roswell měl premiéru v roce 1999 a vydržel na obrazovkách po tři řady do roku 2002. Není to nikterak dlouhá doba, ale i tak si stačil vytvořit oddanou fanouškovskou základnu. 

A pokud se něco takového seriálu povede, pak je jasné, že dříve nebo později přijde někdo s nápadem natočit novou verzi. Stalo se, Roswell bude vzkříšen na stanici The CW a to pod názvem Roswell, New Mexico

Hlavní zápletka je v podstatě totožná s tou, kterou znají fandové původního projektu: Mladá dívka se zakouká do tajemného mladíka, ze kterého se vyklube návštěvník z vesmíru. Nicméně, k nějakým změnám došlo, například hlavní hrdinové už nebudou v pubertálním věku.

Aktuálně si můžete pustit trailer, který je... nebudu to okecávat, nezáživný. Vypadá to na standardní romanci okořeněnou o mimozemskou tématiku. Není to vysloveně katastrofální, ale nejde ani o nic, co by bralo dech.

Trochu nečekané je snad jen to, že tvůrci tentokrát do hlavních rolí neobsadili extrémně přitažlivé osoby, ale takzvané "holky a kluky odvedle". To není výtka, je to ovšem zajímavý krok, protože původní seriál sázel na to, že mají mimozemští návštěvníci hodně "sexy look".

Do Roswellu se v případě zájmu můžete vydat 15. ledna 2019.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest