FS přeje šťastný nový rok Vám, tvůrcům i seriálovým postavám

FS přeje šťastný nový rok Vám, tvůrcům i seriálovým postavám | Fandíme seriálům
Přejeme Vám vše nejlepší do nového roku. A nejen Vám!

A máme to za sebou! Rok 2018 přinesl v seriálovém světě mnoho pozitivních i negativních změn, zvratů a novinek. Teď je však třeba nehledět do minulosti a vydat se vstřív všemu novému, co nás letos čeká. Rok 2019 bude výjimečný. Nejen že se konečně dozvíme, kdo usedne na Železný trůn, ale dočkáme se též třeba zrození seriálového Zaklínače. Každý si v nepřeberném množství připravovaných projektů jistě vybere to své. 

A co bychom si do roku 2019 přáli? Aby se už Davida Cranea přestali ptát, zda obnoví Přátele, protože už stokrát řekl, že neobnoví. Aby Tormund konečně udolal udatnou Brienne. Aby tvůrci Simpsonových odolali nátlaku a zachovali postavu Apua. Aby i Dustin ze Stranger Things konečně zaskóroval u některé ze svých spolužaček a hlavně to, abyste vy, naši čtenáři, zůstali pořád s námi, protože vy jste motor, který žene naši práci kupředu.

Přejeme Vám, abyste v roce 2019 vykročili ze svého stínu. Abyste se v osobním i pracovním životě pustili do věcí, na které jste si doposud netroufli. Abyste se postavili zodpovědně ke svým předsevzetím a nenechali se nutit k ničemu, co sami nechcete. Abyste se nahlas smáli. Abyste věřili svému instinktu. Abyste kromě cizích chyb viděli i své vlastní. Abyste udělali vše pro to, aby byl váš život naplněn štěstím.

A co byste tvůrcům, hercům a seriálovým postavám přáli vy? 

Tým Fandíme Seriálům

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest