Zaklínač: Cavilla coby Geralta si prý všichni zamilují

Zaklínač: Cavilla coby Geralta si prý všichni zamilují | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pořád máte pochybnosti ohledně obsazení Henryho Cavilla do role Zaklínače? Výkonný producent usiluje o jejich rozptýlení.

Když Netflix poprvé zveřejnil podobu Henryho Cavilla v kostýmu Geralta z Rivie, mnozí fanoušci připravovaného seriálu Zaklínač o něm začali pochybovat. A to ani nemluvíme o mase těch, kteří o Henrym pochybovali od samého začátku. Podle polského producenta Tomasze Baginskiho, který se na projektu též podílí, je však britský herec trefou do černého.

Zaklínač: Showrunnerka vysvětlila, proč zrovna Henry Cavill
 

 „Jsem s ním samozřejmě spokojen, diváci si ho zamilují. Však ho sami uvidíte, proto už vám nic neřeknu. Henry Cavill je silák, s tím by se jeden nechtěl pustit do souboje,“ nechal se slyšet. Co se týká všeobecné kritiky zvoleného obsazení, řekl: "Lidé mají právo soudit. Jsme mimo jiné placeni také za to, že jsme vystaveni kritice, a když někomu udělá dobře, když na internetu prohlásí, že není spokojen s castingem, paradoxně to znamená, že děláme svoji práci dobře. Máme lidem poskytovat zábavu, a když je pro někoho zábavou diskutovat na internetu, pak je to super. Chápu, že fanoušci mají své vlastní představy, ale každý, kdo byl vybrán, prošel hustým sítem uchazečů." Tomu se říká nést kritiku důstojně a s grácií. Čeští tvůrci se mají co učit.

A jak jste na tom vy? Přesvědčil vás svými slovy producent o výběru Cavilla? Jeho první zveřejněnou podobu coby Geralta si můžete prohlédnout v galerii spolu s tím, jak si ho představují fanoušci.

Zdroj: ComicBook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 11

Maestro | 21.03.2019 23:55
U Cavilla mám spíš problém s tělesnou konstitucí a že vypadá dobře :D Geralt nebyl zrovna popisovaný jako fešák, nejblíž ke knižnímu měl v první hře, dvojka a trojka už byla mimo. A strašně bych si přál, aby měl v první epizodě čelenku jako v prvních povídkách a pak se jí zbavil, to by mi přišlo jako fajn pomrknutí :D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest