The Punisher: Hlavní hvězda je smířená s koncem seriálu

The Punisher: Hlavní hvězda je smířená s koncem seriálu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Ať se se seriálem stane cokoliv, jeden z hlavních strůjců úspěchu to pochopí.

Před zhruba týdnem měla premiéru 2. série The Punishera. V naší recenzi jsme jí udělili vysoké hodnocení, obecně se pak seriál těší velmi dobrým ohlasům. Podobně na tom byl např. Daredevil, který je nejlépe hodnoceným projektem ze spolupráce Marvelu a Netflixu. Ani to ho však nezachránilo před zrušením, stejně jako další seriály Iron Fist a Luke Cage. Punisher je tak momentálně stále ještě jedním ze dvou seriálů, které tuto čistku přežívají, a neví se, co bude dál. Málokdo však věří tomu, že by Punishera potkal jiný osud a smířený je s tím i představitel hlavní role Jon Bernthal.

Recenze: 2. série The Punishera je až brutálně dobrá. Doslova.
 

Ten v rozhovoru pro Variety přiznal, že pokud bude seriál zrušený, on to pochopí a bude to respektovat. Celé jeho vyjádření zní takto: „Vím, jaká je realita a jsem s tím smířený. Bojím se pouze o věci, které dokážu kontrolovat. Když hraju nějakou postavu a dělám svoji práci, snažím se to udělat co nejlíp dokážu. V byznysu je však tolik věcí, které nedokážeme kontrolovat a cokoliv se s těmito seriály děje, se rozhoduje v místnostech, kam nejsem zvaný, takže jsem s tím smířený.“

Vyjádření Bernthala samozřejmě neznamená, že by se show měla na 100% zrušit, nicméně realita je daná. I skvělá hodnocení a výborný Bernthal v hlavní roli nemusí seriál zachránit. Tak jako tak, momentálně jsou všechna rozhodnutí v již zmíněných kancelářích, a nám tak nezbývá než čekat.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Skywalker47 | 25.01.2019 18:52
Sakra nech to nerušia :(.Jon Bernthal sa pre túto postavu narodil bola by škoda keby ho už neuvidíme. Daredevil a Punisher sú asi jediné komiksové seriály čo si držia kvalitu a človek sa pri žiadnej epizóde nenudí... narozdiel od seriálov Arrow,Flash,Gotham kde tá kvalita kolísa každou častou...Jon Bernthal sa pre túto postavu narodil bola by škoda keby ho už neuvidíme.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest