Resident Evil: Survival hororovou videohru čeká seriál

Resident Evil: Survival hororovou videohru čeká seriál | Fandíme seriálům
Capcom
Zobrazit dalších 10 obrázků
Zombíky na obrazovky vypustí Netflix.

V pátek znovu zachvátila Raccoon City zombie nákaza, protože na pulty obchodů dorazil remake videohry Resident Evil 2, kde se opět v zamořeném městě chopíte rolí policejního nováčka Leona S. Kennedyho a středoškolačky Claire Redfield.

Ať už šlo o náhodu nebo naplánovaný tah, co se týče načasování, server Deadline začal tvrdit, že se chystá Resident Evil od Netflixu. Podle zdroje je projekt teprve na začátku a hledá se pro něj showrunner. Těžko říct, jestli seriál bude nějakým způsobem propojený s připravovaným filmovým rebootem, nebo si půjde vlastní cestou. Na produkci se však má podílet filmové studio Constatin Film, které stojí jak za šestkou předchozích filmů, tak i za vznikajícím restartem.

TOP 6 seriálů podle PC předlohy, které nás (prý) neminou
 

Plánem je rozšířit universum velepopulární značky a prohloubit existující mytologii. Nemají ovšem scházet všechny známé elementy z videoher, včetně akčních scén a pomrknutích na fanoušky. Má nás čekat bližší a temný pohled do dobře známé korporace Umbrella a na následky, které vypuštěním T-viru způsobila.

Níže si můžete přehrát poslední trailer na Resident Evil 2, který slibuje starý dobrý hororový zážitek ve vymazlené grafice, čímž by mohl potěšit zatvrzelé fanoušky téhle survival hororové série a zaujmout nové hráče. Galerie nabízí několik obrázků.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest