Očekávané je skutečností: Marvel ruší Punishera a Jessicu Jones.

Očekávané je skutečností: Marvel ruší Punishera a Jessicu Jones. | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Bohužel ani dobré ohlasy či ženská hrdinka v hlavní roli dnes nedokážou nic zachránit.

Marvelovská čistka na Netflixu je dokonána. I když jsme v posledních týdnech doufali, že alespoň zbývající dva nezrušené seriály The Punisher a Jessica Jones by mohly pokračovat, všichni jsme tak nějak věděli, že jde o marné naděje. Poté, co se zrušení dočkali postupně Iron Fist, Luke Cage a k překvapení spousty fanoušků i skvělý Daredevil, bylo tak nějak jisté, co bude následovat. Oficiálně se však zřejmě čekalo na to, až se odvysílají zbývající série. The Punisher v půlce ledna odvysílal sérii č.2 (která podle naší recenze byla ještě lepší než první) a od té doby bylo ticho po pěšině.

Renomovaný Deadline tak nově přinesl zprávy o tom, že The Punisher i Jessica Jones se oficiálně ruší. To později potvrdil i Netflix, který vydal toto prohlášení: „The Punisher se na Netflix nevrátí se svojí třetí sérií. Jsme vděční showrunnerovi Stevu Lightfootovi, celému týmu a také hlavní hvězdě Jonu Bernthalovi za úžasný výkon, díky kterému si seriál získal spoustu fanoušků. Spolu s tím jsme se rozhodli, že třetí sérií bude poslední pro seriál Jessica Jones. Zde jsme opět vděční showrunnerce Melisse Rosenberg, hlavní hvězdě Krysten Ritter za skvělé ztvárnění a zpracování této ženské hrdinky. Jsme vděční Marvelu za tuto pětiletou spolupráci, která nesla ovoce, a také zapáleným fanouškům, které si tyto seriály získaly.“

Recenze: 2. série The Punishera je až brutálně dobrá. Doslova.
 

Ke zrušení už vyjádřil lítost hlavní hvězda Punishera Jon Bernthal či představitel Wilsona Fiska/Kingpina, Vincent D’Onofrio. Budoucnost seriálů je tak nyní nejistá, ovšem ve hře jsou zhruba tři varianty. Buď Disney seriály obnoví na své platformě Disney+ až vyprší lhůta, po kterou tyto postavy nemůže použít (podle smlouvy s Netflixem jde o dva roky), nebo tyto seriály převezme služba Hulu, ve které Disney získal většinový podíl koupí studia Fox. A třetí možností je úplný restart, případně využití postav ve filmovém světě, což však zní nepravděpodobně a proti nějakému přeobsazování by určitě protestovala většina fanoušků, jelikož hercům role zkrátka sedí. Že by postavy nebyly vůbec využité v žádné míře, se nezdá pravděpodobné.

Třetí série Jessicy Jones by měla být odvysílána nejspíše někdy na jaře, přesné datum však nevíme. Co bude poté, o tom však už můžeme jen a jen spekulovat.

Zdroj: Deadline, Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest