Živí mrtví: Dočkáme se třetího seriálu!

Živí mrtví: Dočkáme se třetího seriálu! | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Zombiemánie bude pokračovat i nadále.

Živí mrtví se dnes možná potkávají s nejnižší sledovaností v historii, to ovšem produkční stanici AMC nezastaví od toho, aby své největší talenty využívala na neustále přibývající počet vedlejších projketů místo toho, aby se všichni pohromadě soustředili na hlavní seriál. Jak všichni víme, už jsme se dočkali jednoho stejnojmenného spin-offu, který je se svým podtitulem Počátek konce dost příhodný současné situaci. Odjakživa totiž platí pravidlo, že nezáleží na kvantitě, nýbrž na kvalitě. Tvůrci se bohužel tohoto hesla zřejmě nedrží, takže plány na zlepšení seriálu přebily plány na jeho vedlejší série. Tím pádem se chystá rovnou celá filmová trilogie, která dopoví příběh Ricka Grimese a nedávno se začala řešit situace okolo absentující postavy Maggie, která by se také mohla navrátit ve vlastní sérii. Tím ale zdaleka nekončíme.

Živí mrtví: Rickova trilogie prozkoumá široký svět
 

Do třetice všeho dobrého, oficiálně byly potvrzeny práce na dalším seriálu z tohoto universa, který bude už třetí v pořadí. Žádné nepodložené tlachy se tedy nekonají, toto je čistá realita. Novinka byla zveřejněna skrze Eda Carrolla, ředitele veřejného provozu stanice AMC. Ten prozradil, že projekt se stále nechází v plenkách a rozhodně nás v dohledné době nečeká žádné oznámení konkrétní premiéry. Přesto už byl najat kreativní tým tvůrců, který má za úkol sestavit příběh. O čem bude vyprávět, to bylo bohužel klasicky zatajeno. Kromě toho, že se na projektu v současnosti podílí velký počet hráčů, má celkový tým zákázáno prozrazovat, jak velkou spojitost má tento seriál s hlavní sérií. Tím by se dalo usuzovat, že by se znovu mohlo jednat o zcela originální sérii, jak tomu bylo u prvního spin-offu Počátek konce, který na svém začátku startoval se zcela novým obsazením. Na takovéto teorie je ovšem stále brzo. Nezbývá tedy než ptát, jaký máte na tuto novinku názor? A těšíte se vůbec? 

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Tetřev | 02.03.2019 01:11
IMHO to bude něco z Evropy nebo Asie, aby tím podpořili popularitu i na ostatních kontinentech. Což by mohlo být docela zajímavý. Ostatně v CDC se dozvěděli, že Francie se držela docela dlouho.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest