L.A.’s Finest: Jessica Alba vyhlásila válku zločinu, zhlédněte trailer

L.A.’s Finest: Jessica Alba vyhlásila válku zločinu, zhlédněte trailer | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Jessica Alba se vrací na televizní obrazovky coby matka, která se snaží balancovat mezi osobním životem a výchovou dítěte.

Tyhle dámy rozhodně nemají na růžích ustláno. A teď nemluvíme pouze o ústřední herecké dvojici Gabrielle Union (Being Mary Jane) a Jessice Albě, jejichž připravovaný spin-off Mizerů musel překonal řadu překážek, než vůbec vznikl, ale i jejich postavách, které se musely jako ženské policistky v Los Angeles vyrovnat s celou řadu příkoří. A právě jejich vzájemné poznávání, vztahová dynamika a budování důvěry jsou podle prvního traileru středobodem policejního dramatu L.A.’s Finest. A nebude to nic jednoduchého. Syd (Union) měla v minulost pletky s mocným drogovým kartelem a je od přírody nedůvěřivá. A ihned po setkání s Nancy (Alba), která je stejně nevybíravá jako bezprostřední, pojme podezření, že Nancy pod nepříjemnou a tajemnou fasádou skrývá velké tajemství.

I když si při prvním setkání nepadnou úplně do oka, tak na jedné věci se bez výhrad obě shodnou. A tou je přímočarý a nevybíravý postup proti všem zločincům, kteří jim zkříží cestu. První série se skládá celkem ze třinácti epizod. První tři budou mít premiéru exkluzivně na streamovací službě Spectrum On Demand od 13. května. Jako hlavní showrunner bude sloužit Pam Veasey (Kriminálka New York).

Zdroj: Comingsoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest