Živí mrtví: 10. řada prozkoumá minulost záporáka

Živí mrtví: 10. řada prozkoumá minulost záporáka | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Znovu se vydáme do minulosti. Je to ale nutné? 

S novými záporáky Šeptači jsme se už naplno seznámili v minulých epizodách, které je velmi barvitě představily. Jejich krutost jsme viděli na vlastní oči už mnohokrát a jejich způsob života se nám také tvrdě vryl do paměti. Jak se dostali k tomuto životnímu stylu, bylo už ukázáno skrze flashbacky jejich vůdkyně Alphy. V těch bylo ukázáno, co formovalo tuto osobnost na samotném počátku apokalypsy. A nezůstaneme pouze u ní. Druhé housle v roli záporné roli totiž hraje její pravá ruka a osobní stráž, Beta, jehož minulost je stále zahalena tajemstvím. Ne ovšem na dlouho.

Showrunnerka Angela Kang totiž prohlásila v rozhovoru pro Weekly Entertainment, že v následující 10. řadě prozkoumáme začátky tohoto tajuplného záporáka. Dle jejího prohlášení má společně s ostatními tvůrci velmi přesnou vizi toho, co dělal Beta před zhroucením společnosti a jakými hroznými událostmi si musel projít. Zároveň jejich nápady osobně několikrát probírala se samotným představitelem této role, Ryanem Hurstem. Ten nakonec sám přispěl několika, dle jeho slov, divokými nápady. A odkud si vzali tvůrci inspiraci? Kde jinde než v komiksech.

Zde má Beta po celou dobu svého vystupování na obličeji masku, kdežto seriál by měl neopak přijít i s momenty, kdy alespoň na pár momentek odhalí svoji pravou tvář. Robert Kirkman, tvůrce komiksů, prezentuje tuto postavu jako člověka, který je ochotný zabít své vlastní příznivce, aby ochránil svoji identitu. Proč? To nevíme. Seriál by měl ale tuto záhadu poodhalit a více prozkoumat, co tohoto záporáka formovalo. Neodpustím si ale menší nesouhlas. Není škoda zbytečně ničit tajemnou auru kolem této postavy, která spíše přispívá k tomu, jak tohoto záporáka vnímáme? Nebude to, až nakoukneme za oponu, pryč? Dejte vědět v komentářích, co si o tom myslíte!

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Tomáš | 14.03.2019 21:10
Tvl, oni to fakt chtějí poslat do kytek
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest